2777
2789
به خدا منم دلم نمیخواد اینجوری بشه میخواستم طلاق بگیرم گفت طلاقت نمیدم با هزار شرط دوباره برگشتم سر ...

معتاده؟

خیانتکاره؟

دست به زن داره؟

خرجی نمیده؟

بچه هاشومیزنه؟

رفیق بازه؟

چیه؟

میکاپ آرتیست مشهد_mua

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم این حرف رو نزن ...تو وجودت برای دنیا یک موهبته حتی با کوچکترین کارت...بگو این نیز می گذرد...

ممنون از گرمی که به دلم میبخشی چیکار کنم که برای من انگار زمان متوقف شده

امشب باهاش بحث کردم دستم رو بریدم تموم لباس هام خونی شده بود و یه آجر برداشتم زدم تو سر خودم الان سر ...

خدا آرامش و به خودتو زندگیت بده حتما شرایط سختی داری ولی هیچ وقت به خودت آسیب نزن چون چیزی وعوض نمیکنه من خودم وقتایی که خیلی عصبی میشم دچار فشار روحی روانی میشم میزنم تو سرم ولی بعدش یادم می افته حالم بدتر میشه که فقط به خودم آسیب زدم و چیزی هم عوض نشده 

الهی عزیزم از خدا میخوام که تموم مشکلاتت حل بشه توهم دعام کن

قربون دل زخمیت برم.می دونی وقتی اینارو می نویسی و ما می خونیم چقدررر ناراحت و دلواپس می شیم؟قربونت بشم لطفا به خودت آسیب نزن یک شبه معجزه نمی شه اما کمی آروم بگیر قربونت شم

خدا آرامش و به خودتو زندگیت بده حتما شرایط سختی داری ولی هیچ وقت به خودت آسیب نزن چون چیزی وعوض نمیک ...

واقعا هم همین طوره من اینجوری نبودم حس میکنم شدم مثل خودش یه روانی سادیسمی 

دکتر نرفتم ولی ی مدتیه تایم خوابم بدجور بهم ریخته مثلا ی شب 4 میخوابیدم فرداش 12  استرس هم داش ...

منم کلا دیر میخوابم خیلی هم استرسی هستم 🤦🏻‍♀️😑

عزیزم الان  پریودت درست شده؟ 

قربون دل زخمیت برم.می دونی وقتی اینارو می نویسی و ما می خونیم چقدررر ناراحت و دلواپس می شیم؟قربونت ب ...

دلم میخوام از این بند رها بشم اما نمیشه دلم به حال دخترام میسوزه گاهی اوقات میگم کاش همه باهم بمیریم 

واقعا هم همین طوره من اینجوری نبودم حس میکنم شدم مثل خودش یه روانی سادیسمی 

شرابطه سختی ولی مدیتیشن کار کن اگه میتونی کلاس نارانابرو حتمااا اینجوری یاد میگیری چجوری زندکی کنی که حداقل خودت آسیب نبینی