2777
2789
مال شما خیلی جلو نیوفتاده عادیه نگران نباشین چون گفتین دوره هاتون 25 روزه هم بوده من 18 مجردم ♡

خدا کنهه 

اره ۲۵ روزه هم بوده گاهی هم ۲۶،۲۷،۲۸ 

کلا ۳،۴ روز اینور اونور داشته پریودم

منم مجردم خوشبختم عزیزم🌺

نمیتونی شکایت کنی یکم بترسه تعهد بگیری ازش چون اینجوری که میگی خطرناکه خب یه وقت تو عصبانیت بزنه خدا ...

فقط اینو بهم بگو به نظرت همچین آدمی تغییر میکنه ؟

چرا اطرافیانم همه میگن به خاطر دخترام کوتاه بیا مگه من آدم نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حمایت نکنن مامانم خیلی هوامو داره اما بابام نه اونم فقط به خاطر دخترا میگه گناه دارن نمیتونم ببین ...

بااید جدی و محکم پیگیرباشی از خانوادت کمک بگیری تا بتونی یکم درستش کنی البته اگه درست بشه وگرنه موندن کنارش هم به خودت هم بچه هات آسیب میبینن

فقط اینو بهم بگو به نظرت همچین آدمی تغییر میکنه ؟ چرا اطرافیانم همه میگن به خاطر دخترام کوتاه بیا م ...

آخه همون دختراتم دارن داغون میشن فقط خودت نیستی که کوتاه بیای

بااید جدی و محکم پیگیرباشی از خانوادت کمک بگیری تا بتونی یکم درستش کنی البته اگه درست بشه وگرنه موند ...

این موضوع برام مثل روز روشن که موندن کنارش چقد میتونه برای خودم و بچه هام بد باشه ولی چیکار کنم که اصلا هیچ راه چاره ای ندارم خدا چرا نمیبینه چرا منو و دخترام از این جهنم خلاص نمیکنه

خدا کنهه  اره ۲۵ روزه هم بوده گاهی هم ۲۶،۲۷،۲۸  کلا ۳،۴ روز اینور اونور داشته پریودم من ...

3 4  روز هیچی نیست بابا نگران نباش 😅

منم جلو یا عقب میشه گاهی در این حد نگرانی نداره اصلا

ممنونم منم خوشبختم ♡♥

مرسیی عزیزمم من بیشتر الان ذهنم درگیر پریودمه چون جلو افتاد چن روزی  برات پیش اومده تا حالا؟ ...

بله مجرد بودم پیش اومده.استرس باعث نامنظم شدن میشه اما اگر در طولانی مدت نشدید و یا جسارت می کنم رابطه ای داشتید حتما پیش ماما برید و یا دکتر زنان.نگران نباش گلم.  

نه نداشت خدا شاهد که لیاقت هیچی رو نداره این فرشته ها که سهله همونقدر که من اذیت شدم دخترامم از دستش ...

الهی،چه حیونه

خانوادش دیدن بچرو؟روانیه بابا

میکاپ آرتیست مشهد_mua

3 4  روز هیچی نیست بابا نگران نباش 😅 منم جلو یا عقب میشه گاهی در این حد نگرانی نداره اصلا ...

من یسری از دختر خالم و دوستمم راجب همین پریودی پرسیدم اونا هم همینو گفتن ک چند روزی جلو یا عقب میشه  طبیعیه 

برا اونا اصلا مهم نیس مسخره میکرد میخندید ک من زیادی حساسم☹️🤦🏻‍♀️خودمم قبول دارم ولی دس خودم نیس😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😑

فقط اینو بهم بگو به نظرت همچین آدمی تغییر میکنه ؟ چرا اطرافیانم همه میگن به خاطر دخترام کوتاه بیا م ...

شما باید ببینی یک فرد آگاه به تمام ریز و درشت ماجرا یعنی یک مشاور متبحر نظرشون چیه!خاله و عمه و دوست و آشنا که حرفشون ملاک نیست.بله شما خودت داری نابود می شی و بچه ها هم در کنار شما.

الهی،چه حیونه خانوادش دیدن بچرو؟روانیه بابا

خانواده ای که یه همچین حیوونی رو تحویل جامعه بده خانواده نیست یه گله گرگ اشغال پست درنده اند ازشون متنفرم اونا هم به اندازه ی پسرشون عذابم دادن من ۱۰ سال خانواده ام رو ندیدم بعد از ده سال دیدمشون 

شما باید ببینی یک فرد آگاه به تمام ریز و درشت ماجرا یعنی یک مشاور متبحر نظرشون چیه!خاله و عمه و دوست ...

پیش مشاور رفتم گفت باید شوهرت بیاد وقتی بهش گفتم میگه من دیوونم مگه برم پیش مشاور

بله مجرد بودم پیش اومده.استرس باعث نامنظم شدن میشه اما اگر در طولانی مدت نشدید و یا جسارت می کنم راب ...

ن عزیزم مجردم رابطه ندارم 

ولی چند روزی اینور اونور  میشه روزای پریودم

اره استرس داشتم این ماه جلو افتاد یکم