بااید جدی و محکم پیگیرباشی از خانوادت کمک بگیری تا بتونی یکم درستش کنی البته اگه درست بشه وگرنه موند ...
این موضوع برام مثل روز روشن که موندن کنارش چقد میتونه برای خودم و بچه هام بد باشه ولی چیکار کنم که اصلا هیچ راه چاره ای ندارم خدا چرا نمیبینه چرا منو و دخترام از این جهنم خلاص نمیکنه
مرسیی عزیزمم من بیشتر الان ذهنم درگیر پریودمه چون جلو افتاد چن روزی برات پیش اومده تا حالا؟ ...
بله مجرد بودم پیش اومده.استرس باعث نامنظم شدن میشه اما اگر در طولانی مدت نشدید و یا جسارت می کنم رابطه ای داشتید حتما پیش ماما برید و یا دکتر زنان.نگران نباش گلم.
فقط اینو بهم بگو به نظرت همچین آدمی تغییر میکنه ؟ چرا اطرافیانم همه میگن به خاطر دخترام کوتاه بیا م ...
شما باید ببینی یک فرد آگاه به تمام ریز و درشت ماجرا یعنی یک مشاور متبحر نظرشون چیه!خاله و عمه و دوست و آشنا که حرفشون ملاک نیست.بله شما خودت داری نابود می شی و بچه ها هم در کنار شما.
خانواده ای که یه همچین حیوونی رو تحویل جامعه بده خانواده نیست یه گله گرگ اشغال پست درنده اند ازشون متنفرم اونا هم به اندازه ی پسرشون عذابم دادن من ۱۰ سال خانواده ام رو ندیدم بعد از ده سال دیدمشون