2777
2789
عنوان

دوباره دعوا

140 بازدید | 1 پست

امشب شوهرم بهم زنگ زد گف چرا امروز ن بهم پیام دادی ن زنگ زدی ، منم خب واقعیتش هم خاهرم اونجا بود هم گفتم بزار ببینم خودش زنگ میزنه اصن، ک نزدم دیگ

تو نگو شوهرم مرخصی گرفته و توراهه و داره میاد شهرمون

بعد چن دیقه بعدش زنگ زد گف بیا پشتِ در ، رفتم خیلی با رویِ گشاده باهاش حرف زدم خوشحال شدم (اصلا هم ب رو خودم نیاوردم ک چرا قبلش زنگ زدی و اعصاب خرابی)، ک اون زیاد رمقی نداشت و  گف چرا گفتی زنگ نزدم و گفتم هروقت خودت دوست داشتی زنگ میزنی؟(من اخه قبلش پشت تلفن وقتی شوهرم گف چرا زنگ نزدی امروز،بهش گفتم دیگه گفتم کار داری سرکاری و هروقت خودت دوست داشتی زنگ میزنی) بعد دیگه هیجی نگف گف برم خونه گرسنمه حال ندارم هرجی ام خاستم حالشو خوب کنم نشد گف فردا حرف میزنیم الان برم و دیگه رفت

از دستش چیکار کنم من واقعا

دختر خوب کارت بد بوده بعد اونو مقصر میدونی؟؟؟شوهرته،همسرته،بعد واسه زنگ زدن بش دنبال نوبت میگردی؟؟؟؟کسی ک میگه بمون ببین میزنگه یا ن،هنوز درک درستی از رابطه نداره.مگه صف نونواییه ک نوبتی باشه؟اون انقدی ذوقتو داشته ک مستقیم اومده پیشت.بعد تو همچنان بش مشکوکی.

خواهرم خونه مون بود زنگ نزدم چ صیغه ایه دیگه؟؟؟دل بده ب زندگیت.زنگ نیس ک گرو کشی کنی.خواستیم بگی عروسی بگیریم،با ناز بگو.بگو دلتنگتم،بگو دوربت سخته...

حس میکنم ادم بدبینی هستی نسبت ب همسرت.هرکی درموردش بد میگه،قبول میکنی.اما چیزی ک ب نفع زندگیته،رد میکنی.

چن باااار گفتن همه مشاوره ی تلفنی و انلاین بگیر برا مشکوک بودنت؟گوش نمیدی...میمونی با همین شک و پس فردا تو زندگیتون،بدترم میشه.چون انتظار داری از سرکار ک اومد،کامل دراختیارت باشه و اگه دو دیقه بره تو گوشی،میگی با ی دختره ست حتما...