2821
2789
عنوان

ازشیرگرفتن

284 بازدید | 30 پست

سلام مادرای عزیز من دخترم ۲۲ماهشه و میخوام ازشیربگیرم کل روزو با بهونه زخم وایناسمتم نمیاد اما شب خیلی گریه میکنه طوری ک مجبورمیشم بهش شیربدم میشه راهنمایی کنید چجور شیر شبم ازش بگیرم.

خیلی نگرانم و طاقت گریه هاشوندارم😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مجبوری طاقت بیاری تا عادت کنه

تلخش کن بعد ک نخورد بهش آب بده بخوره و بخوابه. تولاش سخته بعد عادت میکنه، بیدار شدناشم کمتر میشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من الان بچمو 14 روزه از شیر گرفتم اول رب زدم به سینم آمد خورد بدش آمد بهش گفتم اوف شده ترسید فرار کرد باز می‌آمد رژ میزدم میترسیدم شبها قبل خواب شیر پاستوریزه میدم بعد میخوابونمش روی پام 

پسر منم ۲۲ماهشه الان ۶روزه گرفتمش.از عطاری صبرزرد یا همون تلخک گرفتم زدم ب سینم کفتم بو میده پوف شده چندبار بوش کرد بدش اومد دو سه بارم هی بهونه کرد دادم خودم مزش تلخ بود دیگه نخورد ولی خب خیلی بهونشو میکنه منم سرگرمش میکنم همش

دیگه بهش نده تا عادت کنه 

توی روز که نمیاد شب هم تو بیداری نباید بدی، یک هفته شبها تو خواب بده هم بچه آرام و قرار میگیره هم سی ...

یعنی ب مرور قطع کنم شبو براخوابوندن شبش ندادم اماتو خواب گریه کرد دادم.

من قبل عید گرفتم راحت شدم دو شب اذیت داشت که من به همسرم گفتم برو تو اتاق دیگه بخواب تا بچه از شیر شب دست بکشه با شیشه شیر بهش شیر موز شیر توت فرنگی یا شیر طالبی بهش میدم دوست داره و میخوره 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792