2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شیر شب پسرم رو اینطوری گرفتم

پسرم توت فرنگی خیلی دوست داشت 

چند کیلو خریدیم شبها که بلند میشد هوس شیر 

می‌کرد میدادم میخورد

هر چیزی که دوست داره بخر بهونه شهرتون رو کرد بده بخوره 

من جفت بچه هام رو خیلی راحت از شیر گرفتم با این روش

من الان بچمو 14 روزه از شیر گرفتم اول رب زدم به سینم آمد خورد بدش آمد بهش گفتم اوف شده ترسید فرار کر ...

منم ازصبح رژ زدم هی میگفت اوفه میگفتم اره میرفت خوابوندنیم توبغلم خوابوندم الان بیدارشد شروع کرد ب گریه هی گفتم مامان اوفه بدترشد گریه اش دیدم نفس کم اورد ازگریه دادم بهش

من خودم با یه دفه گرفتن شیر مخالفم به بچه استرس وارد میشه دچار اضطراب میشه.

اول روز رو قطع کن بعد

شبا رو کم کم قطع کن سیرش هم بکن که کمتر شیر بخواد بهش دوغ بده بخوره خوابش سنگین بشه تند تند بیدار نشه.

پشت لبش گلاب بزن که هی بو کنه هم خواب آوره و آرامش بخشه.

شبا قبل خواب دو قورت  دمنوش بابونه هم بدی خواب آوره.

اینو یه دکتری اموزش داده.دختر اولم شیر خودمو میخورد اینجوری از شیر گرفتم .خیلی وابسته بود.

توی ۴ تا ۴ روز 

۴ روز اول از صبح که بیدار میشه تا طهر ساعت ۱۲ شیر نده ..مثلا با گریه برای شیر بیدارمیشه بعلش کن ببر دورش بده حواسش پرت شه

۴ روز دوم از صبح تا ساعت ۴ عصر

۴ روز سوم تا شب ولی تو خواب میتونی شیر بدی

دیگه ۴ روز بعدی اینم قطع کن .یعنی بچه خودش عادت میکنه

من رو دومی هم که باشیشه میخورد اینو پیاده کردم جواب بود.فقط اولین روزا سخته بعدش بچه خودش یادش میره بدون دردو خونریزی .بنطرم روش تدریجی خیلی خوبی بود

اینو یه دکتری اموزش داده.دختر اولم شیر خودمو میخورد اینجوری از شیر گرفتم .خیلی وابسته بود. توی ۴ تا ...

روز راحتم بارژ ک میزنم سمتم نمباد فقط شب توخوابه گریه میکنه 

[QUOTE=286582633]روز راحتم بارژ ک میزنم سمتم نمباد فقط شب توخوابه گریه میکنه [/QUOTا

اخه با اینکار ترسوندیشو یچیز با ارزشو انگار ازش گرفتی تو خواب بروز میده و باهاش کنار نمیاد.ولی وقتی فقط حواسشو پرت کنی  خیلی راحتتر با مساله کنار میاد .اینو مادر دو عدد بچه ی بدقلق داره میگه..

بعدش یچیز دیگه .اینکه دندوناش کامل شده؟این چندتا دندون اخری خیلی اذیتشون میکنه خیلی وقتا نصف شب از گشنگی بیدارنمیشن بخاطر دندونشونه برا تسکین اون بهانه شیرو میگیرن .اینم مدنطر داشته باش .ولی خب این روزام میگذره زوده زود❤

باچی تلخ کنم

از داروخونه تلخک بگیر

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
منم ازصبح رژ زدم هی میگفت اوفه میگفتم اره میرفت خوابوندنیم توبغلم خوابوندم الان بیدارشد شروع کرد ب گ ...

اون دیگه فهمیده با گریه به هدفش میرسه باید سرشو گرم میکردی یا میبردی بیرون 

[QUOTE=286582633]روز راحتم بارژ ک میزنم سمتم نمباد فقط شب توخوابه گریه میکنه [/QUOTا اخه با اینکار ...

امروز اصلا سمتم نیومد خوابیدنیم یه خورده تق زد خوابید اما دیشب گریه کرد دادم بهش گیج شدم هودمم دارم اذیت میشم نمیدونم چیکارکنم.

امروز اصلا سمتم نیومد خوابیدنیم یه خورده تق زد خوابید اما دیشب گریه کرد دادم بهش گیج شدم هودمم دارم ...

یهو خودش ول میکنه البته وقتی تورو کلافه کرد .یمدت تحمل کن ..مهم کل روزه که نمیخوره ..من حس میکنم از دندوناشه .چون دختر من دوسالشه الان کلا سر دندوناش این داستانو داشتم و الانم که دوتا تقریبا مونده یشبایی قاطی میکنه از خواب پا میشه