2777
2789
عنوان

اینی که میگم زندگیتونو عوض میکنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 65 پست
بله من از قانون جذب زیاد نتیجه گرفتم آره طولانیه دقیق نمیدونم۱۷ساعته یا بیشتر چون تقریبا۱سال پیش دی ...

چقدر خوب

چه تمریناتی مثلا دوست خوبم؟

ممنون میشم بهم بگی اگه حوصله داری.

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️
مرسی مهربونم ببخشید که دیر دیدم فدات شم❤️ بنظرم حس خوبی بهت داره.خودتم حس کردی نه؟

قربون شما .اره عزیزم حس کردم 🥲.ولی آخه پیشنهاد نداده . حس می‌کنی که پیشنهاد بده ؟ 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا نگران نباش.حرف میزنه بالاخره. یه سری صداهارو درمیاره حس میکنم.اره یا نه؟

اره عزیزم بعضی کلماتم میگه اما خب.. 😔مدرسه هم قبولش نمیکنن چون نمیتونه کامل حرف بزنه. 

چطوری نفس؟تو فکرت بودم اتفاقا. برات دعا میکنم همیشه. فکر کنم گفته بودم زیر ۳ وعده؟ این ماه احتمال ...

فدات عزیز شما خوبی دعا کن برام اردیبهشت باردار شم 

کاش نتیجه بگیرم 

یعنی فک میکنی ماه های بعد احتمالش بیشتره؟ کدوم‌ماه احتمالش بیشتره

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا

ببخشید گلم امضاتونو خوندم ،میشه یه سوال بپرسم؟

مدتیه که حس میکنم یه بنده خدایی توی دانشگاه ،با من متفاوت تر از بقیه رفتار میکنه،نمیدونم خودم حس میکنم یه جور توجه یا ابراز حس یه همچین چیزی ازش برداشت کردم.شما حستون چیه راجب این آقا؟

آیا به من حسی داره؟یا صرفا از روی ادب و احترامه؟

لطفا هر چی حس میکنین بهم بگین عزیزم❤

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن