2777
2789
عنوان

اینی که میگم زندگیتونو عوض میکنه!

1335 بازدید | 65 پست

بچه ها قطعا اولین امید همه ما خداست.

ولی میخوام بهتون راجع به راز بگم.

حتما سرچ کنید مستند راز و این مستندو با دقت و باور ببینید.

من چندین بار دیدم و هر دفعه بیشتر از قبل حالم بهتر شده.

هر دفعه بیشتر از قبل نتایج خوبو دیدم.

هر موقع هم قوانینشو کنار گذاشتم واقعا اتفاقات و نتایج بدی دیدم متاسفانه.

چون کائنات کارشو پیش میبره در هر صورت.

پس به نفع شماست بلد باشید باهاش چجوری رفتار کنید.

کتاب راز هم هست.

سعی کنید با یه دیدگاه جدید و به دور از اطلاعات نصفه و نیمه ای که بقیه دادن،این مستندو ببینید یا کتابشو بخونید🤍

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️

تو آپارات دیدم فکر کنم.

۱/۵ ساعته زمانش

حس ششمتوی تاپیکام،تاپیکاتون یا خصوصی جواب میدم(بیشتر  خصوصی چون حس میکنم تمرکزم بالاتر میره رو فرد موردنظر)🙏سوالات مربوط به خیانت/دعا و طلسم /شکار حیوانات جواب نمیدم.با احترام،اعتقادی به دعا و طلسم و... ندارم ولی معتقدم تک تک ما دارای قدرت نامحدودی هستیم که حدس زدن و حس کردن اتفاقات آینده چیزی نیست برامون.پس اگر مخالفین بهم انرژی منفی ندین چون من  درحال تمرین بیشترم و از بچگی این حس باهام بوده.ممنونم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تو شرایط بدی هستم همش سعی میکنم تلقین خوب کنم همش حتی بدترین چیزاام میشه با دید خوب سعی میکنم نگاه کنم، دارم صبر میکنم دارم همش تلقین خوب میکنم

امیدوارم به زودی خوبیارو ببینم که اتفاق میفتن:)

آقایون دعوت به دوستی ندن

حجم نتم🥲

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
تو آپارات دیدم فکر کنم. ۱/۵ ساعته زمانش

حتما میبینم 

عزیزم 

میشع به من جواب بدی من دارو مصرف کردم ۱۰ روز دیگه موعدمه پریود میشم؟ یا باردارم؟ اردیبهشت بارداررمیشم؟؟؟؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا

خيلي سال پيش ديدم همه اين موارد بستگي به اين داره كه قلبا اعتقاد داشته باشي وگرنه بحثاي انگيزشي و رازو كتاب هاي اينچنيني همشون مسكن هاي موقت هستن كه تايكمدتي ديدت رو تغيير ميدن همين

الان تو شرایط بدی هستم همش سعی میکنم تلقین خوب کنم همش حتی بدترین چیزاام میشه با دید خوب سعی میکنم ن ...

یادت باشه این مستندو ببینی.من تا همین امروز که دوباره ببینمش،انقدر حالم بد بود که نمیتونستم از جام پاشم بخدا.

خدا و دعاهای دوستان یه طرف،و این مستند یه طرف دیگه.

کاملا بهت یاد میده چجوری درست تلقین کنی.

حسس ششمی؟ من کی خونه دارمیشم😢

عزیزم یکم زمان میبره تا خونه خودتونو بگیرین.یکم شرایط سخته انگار.ولی میخری نگران نباش🤍بهترینا برات

یادت باشه این مستندو ببینی.من تا همین امروز که دوباره ببینمش،انقدر حالم بد بود که نمیتونستم از جام پ ...

چشم عزیزم برام انرژی مثبت بفرس لطفاً

آقایون دعوت به دوستی ندن
چی هست

عزیزم سرچ کن -مستند راز-

واقعا جالبه

راجع به قانون جذب و نحوه کار با اون میگه.

قانون جذب مهم ترین قانون کائناته(همون law of attraction)

من فیلم کاملشو دیدم فک کنم ۱۷ ساعته

چقدر خوب واقعا.

من مستندشو دیدم.

میگن مستند کاملش خیلی طولانیه.

من دارم کتابشم دوباره و کامل میخونم.

شماهم تاثیراتشو دیدین؟