2789
عنوان

تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 32 پست
عزیزم از بین کسایی که سراسری قبول میشن بله.  نه از بین تمام شرکت کننده ها، ۶۰۰ هزار نفر شرکت ک ...

ایشون گفتن از هر ۱۰ نفر منم فکر کردم جامعشون رو میگن جوابشون رو دادم 

سپاس 

می آید هر آنچه باید 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دهم

از تاپیک های قبلی ت مشخصه چقدر دغدغه ی درس تو داری. از من مثل یک خواهر بپذیر . 

جواب درست هیچ یک از سؤالاتت رو اینجا نمیگیری.

اینجا نه کسی مشاور هست نه دلسوز ، حتما پیش یک مشاور مجرب برو ، هم برای همه سؤالاتت و هم برای ادامه تحصیلت، اگر بخوای تو کنکور موفق بشی و یک رشته ی درست حسابی بخونی باید از الان شروع کنی.

پیش هر مشاور و مهندسی نرو، بیشترشون فقط سودجویی میکنند و هیچ ثمره ای هم ندارند، مشاور تحصیلی باید مدرک روانشناسی داشته باشه، هر دانشجوی انصرافی یا کاسبی مشاور نیست. 

مهندس بهروز نظری کیه بابا  تو تازه با افتخار میگی زیر مجموعه هستی ، من خودم رتبه ی ۸۶۷ کن ...

انقدر ناقص و بی سوادی نمیدونم چی بگم بهت.

کامنتات جواب داده نمیشه. 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
انقدر ناقص و بی سوادی نمیدونم چی بگم بهت. کامنتات جواب داده نمیشه.  

خخخخ جریان اینه که چیزی تو چنته نداری که بگی.

مطمئنا تو و یه سری از دختر های هم سطح خودت رو مهندس آورده حرف زدن یادتون داده تا براش کاسبی کنید. 

برم ریشه تو در بیارم یا اصلا درس نخوندی یا پیام نوری آزادی چیزی یه رشته ای خوندی ک فقط خونده باشی، از تاپیکات هم مشخصه ک تو فاز خاستگار و شوهر و اینایی، ندونستن که عیب نیست، من میگم اطلاعات غلط ب بچه مردم نده ک مدیون نشی، این طفلی از همه جا بی خبر داره تحقیق میکنه، نمیخام تو دام شما ها و امثال شما ها بیوفته.

ناقص و بیسواد تویی که به بچه مردم میگی تو کنکور از هر ۱۰ نفر یه نفر پزشکی میاره !!!!! نمیدونم بخندم یا گریه کنم به این سطح از سواد... کفایت مذاکرات.

خخخخ جریان اینه که چیزی تو چنته نداری که بگی. مطمئنا تو و یه سری از دختر های هم سطح خودت رو مهندس آ ...

چقدر ادبیات شما کوچه بازاریه مشخصا تربیت شده ی یک زباله دانی...چقدرم پر کینه و حسدی یه فکری برای خودت بکن. رتبه 867 کنکوری و یه دروغی سرهم کردی ولی بازم کنکور میدی. من یسالم ازت بزرگترم ولی ازدواجم نکردم ولی شما بچه هم داری ظاهرا 15 سالگی شوهرت دادن عقده درس و تحصیل به دلت مونده الانم ناکام موندی انشالله خدا به زندگیت آرامش بده. 

برام مهم نیست چه گوهی هستی عزیزم همینکه یه زن پر عقده و ناکامی کافیه که جوابتو ندم.❤️

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
چقدر ادبیات شما کوچه بازاریه من و چقدر پر کینه و حسدی یه فکری برای خودت بکن. رتبه 867 کنکوری و یه در ...

من رتبه ی ۸۶۷ کنکور انسانی سال ۹۷ ام ، فرهنگیان خوندم و پنج ساله مستقلم، از تو کوچکتر بودم دستم تو جیب خودم رفته و الانم دوباره میخام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم، ازدواج کردم بله اما بچه ندارم. یه سال ازت بزرگترم و پنج سال سابقه ی رسمی تو آموزش و پرورش دارم ، همینکه مثل تو پادوی هیچ مهندسی نیستم و آقا بالا سر ندارم الهی شکر.

و این نشون میده تربیت شده ی کجام.

و اینکه تو بخاطر توف تومنی که میذارن کف دستت میری پادویی میکنی دروغ تحویل بچه مردم میدی بخاطر اینکه یه مهندسی ب اهدافش برسه هم میگه که تو تربیت شده ی کدوم بی شخصیت خانواده ای هستی.

من یاد گرفتم همیشه بجنگم برای اهدافم و میجنگم.

مثل تو هم عقده ی شوهر و دوس پسر و اینا ندارم.

کلام آخر هم اینکه با احترام گوه شمایی با هفت جد و آبادت.

ضمنا گفته بودی دیگه جواب کامنت های منو نمیدی، اما نمیتونی چون تو استحکام شخصیتی نداری که بتونی پای حرف بایستی.

من رتبه ی ۸۶۷ کنکور انسانی سال ۹۷ ام ، فرهنگیان خوندم و پنج ساله مستقلم، از تو کوچکتر بودم دستم تو ج ...

من پرستارم

عقده شوهر نداشتی که 16 سالگی شوهرت دادن؟ کودک همسری تاثیر بدی توی روحیه ات داشته ولی خب عزیزم من مورد خوبی واسه تخلیه ناکامی های زندگی شما نیستم شرمنده. 

من پرستارم عقده شوهر نداشتی که 16 سالگی شوهرت دادن؟ کودک همسری تاثیر بدی توی روحیه ات داشته ولی خب ...

درد تنهایی بدتره یا جدایی؟ نظرتون در مورد قیافه این آقا؟ نظرتون در مورد استایل این آقا🤣 نشون میده که چه عقده هایی رو با خودت حمل میکنی، غصه نخور بالاخره یکی هم پیدا میشه که تو رو بگیره ، فقط در سطح خودت دیگه نه بیشتر.

من ۱۷ سالگی ازدواج کردم از قدیم شنیدی که میگن دختر خوب رو نمیذارن تو خونه بمونه؟! خودم انتخاب کردم و بهترین انتخاب زندگیم بود هر چی هم دارم به خاطر کمک های همسرمه. ولی اگه مثل تو یه عقده ای زشت بی خانواده بودم دغدغه ای نداشتم میتونستم تا صد سالگی بمونم تو خونه تو ، رویا پردازی کنم.

ضمنا پرستار هم باشی که نیستی  احتمالا مورد تعرض پزشکا قرار گرفتی، چون مشخصه چقدر ازشون کینه داری... چون اونقدر بی ادبی که کسایی که وارد تجربی میشن رو حیوان شاخدار خطاب میکنی.

درد تنهایی بدتره یا جدایی؟ نظرتون در مورد قیافه این آقا؟ نظرتون در مورد استایل این آقا🤣 نشون میده ک ...

نه دختر خوبی نبودی پدرت معناد مفنگی کارگری چیزی بوده زدن بیرونت کردن بری با یکی 10 سال از خودت بزگتر شوهر کنی

میتونم جواب  هرز دهنی هایی که کردی رو بدم بهت ولی ترجیح میدم اسکرینشو بدم به نی نی یار که دستت از سایت کوتاه بشه. 

نه دختر خوبی نبودی پدرت معناد مفنگی کارگری چیزی بوده زدن بیرونت کردن بری با یکی 10 سال از خودت بزگتر ...

اتفاقا مشخصه معتاد پدر توعه که تو پیش زمینه ذهنیت هست، خخخخ تو اسکرین هم بدی نشانه ضعفته، چون میدونی که نمیتونی با طرفت مقابله کنی، توی ترسویی بیچاره.

ضمنا اگر یه جو میفهمیدی از کنکور و رشته حالیت میشد کسایی که فرهنگیان میرن تو یه دانشگاه بورسیه تحصیل میکنن قبلش تحقیق و گزینش میشن که از خانواده های اصیل و متشخص باشن، و گرنه اگه قرار بود مثل تو هر خیابونی بی سرو پایی رو بیارن دانشگاه ک دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشد.

اتفاقا مشخصه معتاد پدر توعه که تو پیش زمینه ذهنیت هست، خخخخ تو اسکرین هم بدی نشانه ضعفته، چون میدونی ...

الان توی دهن پاره خانواده متشخصی داشتی؟   فکر کن مثلا دختر یه استاد دانشگاه 16 سالگی شوهر بدن جوردر میاد؟ نه!   

در اون ناحیه پارتو بذار زیاد گوز گوز میکنی یه معلم چسی گدا گودول ناکامی اگه خانواده داشتی میذاشتن مخ کوچیکت رشد کنه بعد بندازنت زیر شوهر. 

الان توی دهن پاره خانواده متشخصی داشتی؟   فکر کن مثلا دختر یه استاد دانشگاه 16 سالگی شوهر بدن ...

خیلی خوبه که شخصیتت رو داری رو میکنی با این طرز حرف زدنت. آره اگه تو یه خانواده دموکراسی متولد شده باشی میشه چون به خواسته هات احترام میذارن، اما تو حتی نمیفهمی معنی دموکراسی چیه، احتمالا زیر دست زن بابایی چیزی بزرگ شدی که اینقدر حقیری وگرنه بچه ی خانواده که اینقدر افسار گسیخته از آب در نمیاد ، معلم گداگوگول بودن بهتر از پادوی یه مهندس قلابیه که هر وقت خواست براش پول در بیاری هر وقت خواست خدمات بدی ! آخرم یه تیکه استخون بندازه جلوت و کلی دولا راست بشی براش. ببند در تالار اندیشه رو عزیزم، تو هیچی نیستی ، خودتم میدونی که هیچی نیستی، آروم باش، همه ک قرار نیس چیزی بشن یکی هم مثل تو اس و پاس ، مهم اینه که به خودت بیای و گذشته تو فراموش کنی.