2789
عنوان

تجربی

1326 بازدید | 32 پست

سلام‌یه سوالبرام‌پیش اومده اگر کسی میدونه لطف کنه بگه

در رشته تجربی که حدود ۵۵۰ هزار نفر هستن

حدودا چند نفر قبول میشن در مجموع  ی

و در همه رشته ها

بقیشو که تو هیچی قبول نشن چی میشه

از هر 10 نفر یکی پزشکی میاره

و سه تا پیرا پزشکی

و بقیه ول معطلن

ولی بازم مثل حیوان شاخ دار میان تجربی 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی‌تقریبا ۴ نفر موفق میشن درسته؟

بله بطور میانگین 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
از هر 10 نفر یکی پزشکی میاره و سه تا پیرا پزشکی و بقیه ول معطلن ولی بازم مثل حیوان شاخ دار میان ت ...

از هر ۱۰ نفر یه نفر پزشکی میاره ؟؟؟؟؟ 

چرا وقتی اطلاعاتتون جامع نیست نشر میدید خواهرم؟!! 

اونموقع باید ده درصد کنکوری ها پزشک بشن

در حالیکه کمتر از یک درصد قبول میشن تو این رشته.

از هر ۱۰ نفر یه نفر پزشکی میاره ؟؟؟؟؟  چرا وقتی اطلاعاتتون جامع نیست نشر میدید خواهرم؟!!  ...

چی میگی عزیزم خوبی؟ 

بتده از زیرمجموعه مهندس بهروز نظری هستم دقیق ترین کامل ترین آمار جامعه کنکوری

اون حساب کتاب سر انگشتی شما هم غلطه  ریاضی پنجم دبستانم خونده باشید متوحه میشید میانگین آماری رو ازش درصد نمیگیرن 

شما پایه چندمید ؟ 

برای کنکور حتما از یک مشاور مجرب کمک بگیرید. 

تو کنکور تجربی تا رتبه ی ۱۵۰۰ پزشکی دندان دارو قبول میشن ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ هم آزاد و خودگردان میشه قبول شد از این سه رشته. 

بعد فیریوتراپی بعد این رتبه ها خیلی طرفدار داره، بعد پرستاری و مامایی و بینایی سنجی و بقیه پیراپزشکی ها

اینکه بخوای فقط صرفا یک رشته خونده باشی و مهم نباشه که چی خب تا ۳۰ هزار هم میتونی قبول شی ، ولی نه رشته ی تاپ بخوای باید زیر ۳ هزار آورده باشی.

شما پایه چندمید ؟  برای کنکور حتما از یک مشاور مجرب کمک بگیرید.  تو کنکور تجربی تا رتبه ...

ببخشید این فیزیوتراپی و مامایی و از این جور ها تا رتبه چند در دانشگاه خوب

ظرفیت داره

چی میگی عزیزم خوبی؟  بتده از زیرمجموعه مهندس بهروز نظری هستم دقیق ترین کامل ترین آمار جامعه کن ...

مهندس بهروز نظری کیه بابا 

تو تازه با افتخار میگی زیر مجموعه هستی ، من خودم رتبه ی ۸۶۷ کنکور ۹۷ بودم، اطلاعات غلط تحویل بچه مردم نده. 

همین مهندس هاتونن تو تبلیغاتشون میزنن انتخاب رشته ی پزشکی با رتبه ۳۰ هزار !!!! فقط بیشتر بفروشن ، بیشتر سود کنن، خانوم زیرمجموعه نمیدونی برو مطالعه کن ، به حرف مهندستم گوش نده، مهندست حرف زیاد میزنه.

از هر 10 نفر یکی پزشکی میاره و سه تا پیرا پزشکی و بقیه ول معطلن ولی بازم مثل حیوان شاخ دار میان ت ...

یه ماشین حساب بزن دوست عزیز هر ۱۰نفر یکی پزشکی آخه ...ظرفیتشم تو دفترچه ها نگاه کن 

می آید هر آنچه باید 🌱