2777
2789
عنوان

خریدم🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 57 پست
والا من تاپیکاتو نگاه کردم همچین مشکل حادی توی زندگیت نیست که بخوای اینکاروکنی

خب یه بخشیش تو تاپیکامه.  همش نیست

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
خدا حفظش کنه منم دارم😔

خیلی ممنون سلامت باشی.

ولی بچت چ گناهی کرده نکن اینکارو گناه داره:(🥲💔🫂

م‍‌ث‍‌ل اون #م‍‌ت‍‌رس‍‌ک‍‌ی ک‍‌ه ت‍‌ا اب‍‌د #د‌س‍‌ت‍‌اش ب‍‌ازه ام‍‌ا ک‍‌س‍‌ی #ب‍‌غ‍‌ل‍‌ش ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه🚶🏼‍♂️ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی قرص برنج بدترین و شکنجه اورترین مرگو داره هااا .بدتت از درون میترکه معدت میترکه حالت تهوع شدید خون بالا میاری ینی قشنگ شکنجه میشی بعد میمیری راهی هم واسه نجات نیس ینی بخوری حتی نصف دگ رفتی دکتراهم کاری نمیتونن بکن اگ پشیمون شی ک صد در صد لحظات اخر پشیمون خاهی شد .بنظرم هیچ مشکلی اونقد بزرگ نیس ک بخای خودتو بکشی .اون قرصو هم بنداز بره یجا دور اتیشش بزن  اون حتی اگه بوش هم بکنی ریه هاتو داغون میکنه خیلی بده خیلیییییییییییی

خیلی ممنون سلامت باشی. ولی بچت چ گناهی کرده نکن اینکارو گناه داره:(🥲💔🫂

بچت گناه داره زار زدناش رو فکر کن بعد تو افسردگی میگیره موفق نمیشه اونم مثل خودت میخواد خودشو بکشه این شکلی نکن

وقتی میخوای انجامش بدی خودت پشیمون میشی 

یبار دیگم خودکشی ناموفق داشتم

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

سلام خواهر مهربون م 

لطفا بخاطر بچت نکن اینکارو 

پشیمون میشی 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
بچت گناه داره زار زدناش رو فکر کن بعد تو افسردگی میگیره موفق نمیشه اونم مثل خودت میخواد خودشو بکشه ا ...

همین الانشم داغونه، افسردس بچه 3ساله😭

یبار دیگم خودکشی ناموفق داشتم

من یه بار سم خوردم قشنگ یک هفته کما بودم 

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
ببا عرض معذرت خاک بر سر تون

خاک برسرخودت بی ادب

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
سلام خواهر مهربون م  لطفا بخاطر بچت نکن اینکارو  پشیمون میشی

واسم دعا کن😔

خاک برسرخودت بی ادب

سلام 

شما ببخشید 

منظوری نداشتند فقط اعصابشون خورد 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)