2777
2789
عنوان

خریدم🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 57 پست
ببا عرض معذرت خاک بر سر تون 😭 گناه داره اون بدنتون

من ک ارزومه خاک بریزن بهمم 

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
واسم دعا کن😔

خواهر گلم 

به خدای مهربانمون قسم الان دارم واست دعا میکنم 

لطفا خواهش میکنم نکن اینکارو 

پشیمون میشی 

نمی دونم چجوری کمکت کنم یا با حرفام راهنماییت کنم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک ارزومه خاک بریزن بهمم

تف  به روزگار تف به زندگی تف به هر کس که تو بدبخت شدن ما بی پولی پولی که ۱۰۰ میلیون تو حساب دولته بعد با افتخار واسه سه سال دیگه برا ماشین هم درترمیارن

خواهر گلم  به خدای مهربانمون قسم الان دارم واست دعا میکنم  لطفا خواهش میکنم نکن اینکارو& ...

منتظر معجزم تا پنج شنبه هفته بعد... 

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
منتظر معجزم تا پنج شنبه هفته بعد...  

عزیز دلم یه لحظه به حرفام گوش کن 

سختیا می‌گذرن یه روزی بلاخره تموم میشن همه تو زندگیشون بالا و پایین دارن سختی دارن منم دارم کاربر های دیگه هم دارند 

اول سعی کن افسردگي ت برطرف کنی

به بچت فکر کن لطفا 

خیلی چیزا تو سایت جاش نیست و گرنه توضیح میدادم برات 

برات دعا میکنم 

لطفا قول بده دیگه اصلا بهش فکر نکنی باشه ؟ 

فکر کن من خواهرت 

به خواهرت قول بده 

باشه ؟

اون قر.... بندازش دور

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خددایا دوست مون نظرش برگرده

من منتظر میشم تا بیاد 🌱

مطمئنم روی خواهرشو زمین نمی‌ندازه قول میده

عزیز دلم یه لحظه به حرفام گوش کن  سختیا می‌گذرن یه روزی بلاخره تموم میشن همه تو زندگیشون بالا ...

ممنونم. 

واسم دعا کن

استاتر کوشولووووو میخوای برات خاطره روزی که میخواستم خودمو بکشم برات بگم؟

بگو

ممنونم.  واسم دعا کن

چشم حتما 🌹

من یکبار کلاس هشتم بودم پسر مغازه دار بهم چشم داشت نمی دونم شمارم از کجا گیر آورد بهم پیام داد منم بلاکش کردم با یه خط دیگه پیام داد گفت اگه باهام دوست نشی میگم باهام دوست بودی رابطه هم داشتیم منم سم میخواستم بخورم که دختر خالم اومد پیشم خیلی باهام حرف زد منم دیگه متصرف شدم پسره هم کورش رو گم کرد