2777
2789
عنوان

خریدم🙂🙂

485 بازدید | 57 پست

سلام

به ته زندگی رسیدم دیگه... 

قرص برنج خریدم امروز

آخر هفته دیگه تمومش میکنم

چون دوتا عروسی هست، نمیخام بخاطر من بهم بخوره

خیلی خدارو صدا زدم خیلی ازش کمک خاستم

ولی گویا دیگه صدامو نمیشنوه... 

البته شایدم معجزه کرد واسم تا هفته دیگ😭

نمیدونم چرا اینارو اینجا میگم... 

شاید چون کسی نیست باهاش حرف بزنم... 😭

لطفا فاز نصیحت برندارید ممنون

فقط واسم دعا کنین اگ میشه💛

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹

اینکارو نمیکنی

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کااش منم میتونستممم 

ولی بچه دارممم🥲💔

م‍‌ث‍‌ل اون #م‍‌ت‍‌رس‍‌ک‍‌ی ک‍‌ه ت‍‌ا اب‍‌د #د‌س‍‌ت‍‌اش ب‍‌ازه ام‍‌ا ک‍‌س‍‌ی #ب‍‌غ‍‌ل‍‌ش ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه🚶🏼‍♂️ ️ 
اینکارو نمیکنی

عجیب آروم میشم وقتی بهش فک میکنم 

«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳)  خدایا من با تک تک سلول هام  بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 /  در حال درمان افسردگی...❤️‍🩹
امیدوارم بخاطر ی پسر این حماقت نکرده باشی

مشکلات با شوهر

قرص از کجا گرفتی

انلاین خریدم.