2777
2789
عنوان

معرفی یه مکان !!!🌈😜♥️🤝📸🏞

316 بازدید | 30 پست

خب خب بازار سفر داغه ، تابستونم نزدیکه 🥰🍉🌞

گفتم بیام یه مقصد برای سفرتون معرفی کنم

استان خودم یعنی چهارمحال و بختیاری

یه منطقه سرد و خشک تو جنوب غرب ایران که با استان های خوزستان اصفهان لرستان و کهگیلویه و بویراحمد همسایه هست

و مرکزش هم شهرستان شهرکرده🫢🌈

بر خلاف اسمش ، مردمش اصلا کرد نیستن:)

یعنی در واقع هیچ کس تو استان کرد نیست

مردم استان ما لر ، فارس و ترک هستن و هیییچ کردی شما پیدا نخواهید کرد 🙄😜

سوغات استان ما هم کشک و قارا هست که حوالی امامزاده حليمه و حکیمه خاتون تو شهرکرد ، به وفور سوغات استان رو پیدا می کنید ♥️😻

اگر یه وقت اومدید استان ما ، فراموش نکنید که به خیابون کاشانی سر بزنید که پر از رستوران و کافه و لباس فروشیه 🍲💒🏞

حتما یه سر به شیرینی فروشی شیرینکام هم بزنید که شیرینی های خوبی برای عشاق شیرینی پیدا میشه 🍩🍰

در آخر هم عکس های استان ( امیدوارم که باز بشن!!!)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

♡ من سفر کردم اونجا 

محشــــــــــــــــــــــــره💕

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ