2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 29 پست
البته من مادرم میدونه و الان باهم قهرن ولی من نمی‌دونم خودم چه رفتاری با پدرم داشته باشم...

خودت و بی طرف بگیر ی ضرب المثلی هست میگه زمستون تموم میشه سیاهیش واسه زغال میمونه 

شما بچه ها خودتون و بی طرف بگیرین پشت ب هیچکدومشون ندین بزارین آشتی کنن 

چندسالشونه پدر و مادرت

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چجوری متوجه خیانت شدی 

مامانم پیامای پدرم و اون زنیکه رو دید ما هم فهمیدیم

من امسال کنکوری هستم تیر ماه سال ۱۴۰۲ کنکور تجربی دارم، خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم و رتبه برتر کنکور تجربی امسال بشم و مهر سال ۱۴۰۲ دانشجو بشم و برم دانشگاه و امسال تمام تلاشمو برای هدفم میکنم ...خوشگلای من میشه برای قبولیم ی صلوات بفرستید ممنون میشم✨💗مرداد ماه سال ۱۴۰۲ وقتی نتایج اومد نتیجه رو اینجا میگممم. ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ (((:
البته اصلا وظیفه شناس نیست...

الهی🤕 این نیز بگذرد.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
خودت و بی طرف بگیر ی ضرب المثلی هست میگه زمستون تموم میشه سیاهیش واسه زغال میمونه  شما بچه ها ...

اخه مامانم خیلی پاک و مهربونی اصلا این حقش نبود ... بابام ۴۸ مامانم ۴۷

من امسال کنکوری هستم تیر ماه سال ۱۴۰۲ کنکور تجربی دارم، خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم و رتبه برتر کنکور تجربی امسال بشم و مهر سال ۱۴۰۲ دانشجو بشم و برم دانشگاه و امسال تمام تلاشمو برای هدفم میکنم ...خوشگلای من میشه برای قبولیم ی صلوات بفرستید ممنون میشم✨💗مرداد ماه سال ۱۴۰۲ وقتی نتایج اومد نتیجه رو اینجا میگممم. ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ (((:
الهی🤕 این نیز بگذرد.

:))))))❤️

شغل بابات چیه  بعد پشیمونی هم حرکتی دیگا ازش دیدای

شغلش آزاد ... فقط باهم بحثشون شد و بعد بابام از خونه زد بیرون

:))))))❤️

خنده مکنی🤣🤣🤣

واسم پیش اومده درکت میکنم کاری از دستت برنمیاد هعی روزگار وحشی

بقولی تو چشمت باز کن اشتباه مادرت نکنی زیاد شنیدم.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
اخه مامانم خیلی پاک و مهربونی اصلا این حقش نبود ... بابام ۴۸ مامانم ۴۷

ببین سنشون بالاس اگه بابات اظهار پشیمونی کرده اصلا شما بچه ها دیگه ب روی باباتون نیارین .تو خلوت ب مامانت توجه کن قربون صدقش برو اما گفتم کاری نکنین ک پشت بدین بهش خودشون مطمئن باش باهم کنار میان چون سنشون کم نیس فهمیده هستن گرم و سرد روزگار و چشیدن.من برعکس بابام خیلی مهربون و آروم و ساکته همیشه تو سری خور مامانمه با اینکه بابام دیپلم داره مامان سواد نداره بابام خیلی از مامانم خوشگل وخوشتیپتره ب خودش از اول میرسیده مامانم و همیشه با بیژامه گل گلی تو خونه دیدیم .بازم خیلی با بابام بد رفتار میکنه از لحاظ رابطه صفر.وقتی فهمیدیم بابام با کسی بوده ۳تا خواهریم با ۲ تا برادر ب بابام حق دادیم اما ب روی اونا نیاوردیم ن مامانم ن بابام.بابام هم اظهار پشیمونی کرد الانم دارن زندگی میکنن باهم

ببین سنشون بالاس اگه بابات اظهار پشیمونی کرده اصلا شما بچه ها دیگه ب روی باباتون نیارین .تو خلوت ب م ...

ممنون برای حرفاتون ❤️ ایشالا به سلامتی باهم زندگی کنن

خنده مکنی🤣🤣🤣 واسم پیش اومده درکت میکنم کاری از دستت برنمیاد هعی روزگار وحشی بقولی تو چشمت باز ک ...

چشم❤️😅

ممنون برای حرفاتون ❤️ ایشالا به سلامتی باهم زندگی کنن

فداتشم،ی چی هم یادت باشه پدر و مادر هر جورم باشن سایه سر آدمن باعث میشن تو احساس پوچی ،خلاء،بی‌کسی نکنی.خدا پدر و مادر همه رو واسشون حفظ کنه برا ماهم همینطور .شنیدیم خیلی ها ک پدر و مادر ندارن و از دست دادنشون میگن کاش بودن هر طورم می‌بودن فقط می‌بودن.خدا رحمت کنه تمام پدر و مادرای اسیر خاک و .توام قشنگم قدر دوتاشون و بدون 🤍🙂

فداتشم،ی چی هم یادت باشه پدر و مادر هر جورم باشن سایه سر آدمن باعث میشن تو احساس پوچی ،خلاء،بی‌کسی ن ...

واقعا خیلی حرفاتون روم تاثیر گذار بود مچکرم انشالا همیشه خیر ببینید🌼💛