2789
عنوان

خیانت

892 بازدید | 29 پست

اگه بفهمید پدرتون به مادرتون خیانت کرده شما چه رفتاری به پدرت داری؟

من امسال کنکوری هستم تیر ماه سال ۱۴۰۲ کنکور تجربی دارم، خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم و رتبه برتر کنکور تجربی امسال بشم و مهر سال ۱۴۰۲ دانشجو بشم و برم دانشگاه و امسال تمام تلاشمو برای هدفم میکنم ...خوشگلای من میشه برای قبولیم ی صلوات بفرستید ممنون میشم✨💗مرداد ماه سال ۱۴۰۲ وقتی نتایج اومد نتیجه رو اینجا میگممم. ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ (((:

ازش بدم میاد بهش میفهمونم ک میدونم و بهش هشدار میدم اگ تمکمش نکنه ب مادرم میگم

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

البت پدر بیچاره من اصلا اهل اینچیزا نبود و فوت هم شده

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

یچیزی بین زندگی مشترک پدر و مادرته. حق دخالت نداری. تصمیم مادرت با خودشه. اگه پدره خوبیه و وظیفه پدریش درست انجام میده پس احترامش واجبه. نمیتونی احترام نگه داری سکوت کن.

رفتار پدرت به همه تعلیق نده همه مردا یکی نیستن همه زنا یکی نیستن ادمیزاده ممکنه اشتباه کنه زندگیش از هم بپاشه زندگی همینه آسون نیست.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

من پدرم ب مادرم خیانت کرد من طرف بابام بودم آخه مادرم هیچوقت اون زنی ک بابام میخاست نبود 

وقتی هم ک مامانم ،بابام و از خونه بیرون کرد 😂 بابام و بردم خونه خودم

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈

اگه مادرم شرایط طلاق داشته باشه بهش می گم اگه نداشته باشه نمی گم که غصه نخوره.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

البته من مادرم میدونه و الان باهم قهرن ولی من نمی‌دونم خودم چه رفتاری با پدرم داشته باشم...

من امسال کنکوری هستم تیر ماه سال ۱۴۰۲ کنکور تجربی دارم، خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم و رتبه برتر کنکور تجربی امسال بشم و مهر سال ۱۴۰۲ دانشجو بشم و برم دانشگاه و امسال تمام تلاشمو برای هدفم میکنم ...خوشگلای من میشه برای قبولیم ی صلوات بفرستید ممنون میشم✨💗مرداد ماه سال ۱۴۰۲ وقتی نتایج اومد نتیجه رو اینجا میگممم. ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ (((:
البت پدر بیچاره من اصلا اهل اینچیزا نبود و فوت هم شده

خدا رحمتشون کنه

خدا رحمتشون کنه

💔🌺

من پدرم ب مادرم خیانت کرد من طرف بابام بودم آخه مادرم هیچوقت اون زنی ک بابام میخاست نبود  وقتی ...

البته ن طوریکه مامانم و از خودم برنجونم جلو دوتاشون کلا خودم و بی طرف گرفتم اما تو دلم حق و ب بابام دادم .

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈
یچیزی بین زندگی مشترک پدر و مادرته. حق دخالت نداری. تصمیم مادرت با خودشه. اگه پدره خوبیه و وظیفه پدر ...

البته اصلا وظیفه شناس نیست...