2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 29 پست
البته من مادرم میدونه و الان باهم قهرن ولی من نمی‌دونم خودم چه رفتاری با پدرم داشته باشم...

خودت و بی طرف بگیر ی ضرب المثلی هست میگه زمستون تموم میشه سیاهیش واسه زغال میمونه 

شما بچه ها خودتون و بی طرف بگیرین پشت ب هیچکدومشون ندین بزارین آشتی کنن 

چندسالشونه پدر و مادرت

بیخیال همه ی دنیا.سلامتی بزرگترین ثروت دنیاست.خدایا شکرت🤲🤍🌈

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چجوری متوجه خیانت شدی 

مامانم پیامای پدرم و اون زنیکه رو دید ما هم فهمیدیم

من امسال کنکوری هستم تیر ماه سال ۱۴۰۲ کنکور تجربی دارم، خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم و رتبه برتر کنکور تجربی امسال بشم و مهر سال ۱۴۰۲ دانشجو بشم و برم دانشگاه و امسال تمام تلاشمو برای هدفم میکنم ...خوشگلای من میشه برای قبولیم ی صلوات بفرستید ممنون میشم✨💗مرداد ماه سال ۱۴۰۲ وقتی نتایج اومد نتیجه رو اینجا میگممم. ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ (((:
البته اصلا وظیفه شناس نیست...

الهی🤕 این نیز بگذرد.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
خودت و بی طرف بگیر ی ضرب المثلی هست میگه زمستون تموم میشه سیاهیش واسه زغال میمونه  شما بچه ها ...

اخه مامانم خیلی پاک و مهربونی اصلا این حقش نبود ... بابام ۴۸ مامانم ۴۷

من امسال کنکوری هستم تیر ماه سال ۱۴۰۲ کنکور تجربی دارم، خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم و رتبه برتر کنکور تجربی امسال بشم و مهر سال ۱۴۰۲ دانشجو بشم و برم دانشگاه و امسال تمام تلاشمو برای هدفم میکنم ...خوشگلای من میشه برای قبولیم ی صلوات بفرستید ممنون میشم✨💗مرداد ماه سال ۱۴۰۲ وقتی نتایج اومد نتیجه رو اینجا میگممم. ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ (((:
الهی🤕 این نیز بگذرد.

:))))))❤️

شغل بابات چیه  بعد پشیمونی هم حرکتی دیگا ازش دیدای

شغلش آزاد ... فقط باهم بحثشون شد و بعد بابام از خونه زد بیرون

:))))))❤️

خنده مکنی🤣🤣🤣

واسم پیش اومده درکت میکنم کاری از دستت برنمیاد هعی روزگار وحشی

بقولی تو چشمت باز کن اشتباه مادرت نکنی زیاد شنیدم.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
اخه مامانم خیلی پاک و مهربونی اصلا این حقش نبود ... بابام ۴۸ مامانم ۴۷

ببین سنشون بالاس اگه بابات اظهار پشیمونی کرده اصلا شما بچه ها دیگه ب روی باباتون نیارین .تو خلوت ب مامانت توجه کن قربون صدقش برو اما گفتم کاری نکنین ک پشت بدین بهش خودشون مطمئن باش باهم کنار میان چون سنشون کم نیس فهمیده هستن گرم و سرد روزگار و چشیدن.من برعکس بابام خیلی مهربون و آروم و ساکته همیشه تو سری خور مامانمه با اینکه بابام دیپلم داره مامان سواد نداره بابام خیلی از مامانم خوشگل وخوشتیپتره ب خودش از اول میرسیده مامانم و همیشه با بیژامه گل گلی تو خونه دیدیم .بازم خیلی با بابام بد رفتار میکنه از لحاظ رابطه صفر.وقتی فهمیدیم بابام با کسی بوده ۳تا خواهریم با ۲ تا برادر ب بابام حق دادیم اما ب روی اونا نیاوردیم ن مامانم ن بابام.بابام هم اظهار پشیمونی کرد الانم دارن زندگی میکنن باهم

ببین سنشون بالاس اگه بابات اظهار پشیمونی کرده اصلا شما بچه ها دیگه ب روی باباتون نیارین .تو خلوت ب م ...

ممنون برای حرفاتون ❤️ ایشالا به سلامتی باهم زندگی کنن

خنده مکنی🤣🤣🤣 واسم پیش اومده درکت میکنم کاری از دستت برنمیاد هعی روزگار وحشی بقولی تو چشمت باز ک ...

چشم❤️😅

ممنون برای حرفاتون ❤️ ایشالا به سلامتی باهم زندگی کنن

فداتشم،ی چی هم یادت باشه پدر و مادر هر جورم باشن سایه سر آدمن باعث میشن تو احساس پوچی ،خلاء،بی‌کسی نکنی.خدا پدر و مادر همه رو واسشون حفظ کنه برا ماهم همینطور .شنیدیم خیلی ها ک پدر و مادر ندارن و از دست دادنشون میگن کاش بودن هر طورم می‌بودن فقط می‌بودن.خدا رحمت کنه تمام پدر و مادرای اسیر خاک و .توام قشنگم قدر دوتاشون و بدون 🤍🙂

فداتشم،ی چی هم یادت باشه پدر و مادر هر جورم باشن سایه سر آدمن باعث میشن تو احساس پوچی ،خلاء،بی‌کسی ن ...

واقعا خیلی حرفاتون روم تاثیر گذار بود مچکرم انشالا همیشه خیر ببینید🌼💛