2821
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 36 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی نگرانم یه بلایی سر خودش بیاره 🥲

وا بیاره مگه تو مسئولشی میخای بلا بیاری سر حودت و خانوادت و زندگیت و آینده ات که مبادا اون بلایی بیاره سرخودش 

خداشفاش بده که بلایی نیاره سرخودش

بعدم عزیزم زن و مرده بعد بیست سال بعد ده سال زندگی مشترک جدا میشن با بچه و کلی خاطره بلایی سرشون نمیاد حالا اینی که گفته خسته شده اونم با اون رفتارای درخشانش هییییچ بلایی سر خودش نمیاره نترس 

هیچ کس بعد هیچ کس نمرده 

وا بیاره مگه تو مسئولشی میخای بلا بیاری سر حودت و خانوادت و زندگیت و آینده ات که مبادا اون بلایی بیا ...

خداکنههه

یه جوری بود که خرجشم من میدادم،اخرشم گفت تو لیاقت منو نداشتی زیادی خوب بودم برات 

یعنی یه بار نشد من پامو از خونه بذارم بیرون با گریه برنگردنم افتضاحح بود ولی مشکلم اینه همش یادم می‌ره بلا هایی که سرم آورده رو

خیلی نگرانم یه بلایی سر خودش بیاره 🥲

هیچ کاری نمیکنه اینو بهت قول میدم اگه با یه پسر رفتی و دیدی هی چس ناله میکنه با سرعت نور ازش فاصله بگیر

اگه دیدی میگه دوست دارم ولی لیاقتتو ندارم و بعد تو با کسی نمیرم و اینجور چرت و پرتا یا میگه خودمو میکشم و یه بلایی سر خودم میارم بدون علاوه بر دروغگو بودنش ،زر زیادی هم میزنه دورشو یه خط قرمز پر رنگ بکش

هیچ کاری نمیکنه اینو بهت قول میدم اگه با یه پسر رفتی و دیدی هی چس ناله میکنه با سرعت نور ازش فاصله ب ...

دوستامو چیکار کنم که دیگه محل نمیدن بهم سر اینکه 6 ماه هیچ حرفی باهاشون نزدم و بیرون نرفتم باهاشون

چجوری کنار اومدی آخه بعد از 6 ساللل

کاری از دستم برنمیومد یا باید کنار میومدم یا خودکشی میکردم ،که یه عقل سالم  هیچوقت سمت خودکشی نمیره 

خیلی سخته ولی داره میگذره و مطمئنم یه روزی فراموشش میکنم 

خداکنههه یه جوری بود که خرجشم من میدادم،اخرشم گفت تو لیاقت منو نداشتی زیادی خوب بودم برات  یع ...

وای خوبه خودت داری جواب خودتو میدی هیچی خرجشم تو میدادی البته منم ازین غلطا کردما منتها تو ۱۷ ۱۸سالگی ولی زندگیمو خراب نکردم خداروشکر توام نکن بره ب درک بره همونجا که لیاقتشه با کسی که لنگه خودشه بابا بچسب ب زندگیت ارزش نداره جوونیت و بزاری پای ی ادم بیشعور

دوستامو چیکار کنم که دیگه محل نمیدن بهم سر اینکه 6 ماه هیچ حرفی باهاشون نزدم و بیرون نرفتم باهاشون

اگه اکیپ دارید با کسی که بیشتر صمیمی بودی حرف بزن و بهش بگو دلم میخواد مثل قبلا باشیم و ...و ازش بخواه با بقیه صحبت کنه 

البته هیچوقت به خاطر دوست پسرت قید دوستاتو نزن چون تا بخوای ازدواج کنی صد تا پسر ممکنه بیاد تو زندگیت و بره 

اگه اکیپ دارید با کسی که بیشتر صمیمی بودی حرف بزن و بهش بگو دلم میخواد مثل قبلا باشیم و ...و ازش بخو ...

اشتباه کردم واقعا

اون کسی که بیشتر از همه باهاش صمیمی بودم خودشو کشت که به درد تو نمی‌خوره کات کن گوش نکردم به حرفش اصلا محل نمی‌ده بهم 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792