2821
2789
عنوان

کات کردم

265 بازدید | 36 پست

منو دوست پسرم ۱ سال باهم بودیم به همچی گیر میداد حتی برادرم با اینکه خانواده متشخصی هستیم مثلا داداشم میخواست بره سفر می‌گفت بغلش کردی بعد میگفتم اره دعوا راه مینداخت 

به شدت بد دهن بود افتضاح فحش میداد در حد حرومزاده و اینا 

ولی همیشه همه چیز و مینداخت گردن من 

منم به شدت وابستگی دارم و دوسش دارم 

دیشب که بحثمون شد کلی بهم فحش داد و تهدیدم کرد که بهش نه زنگ بزنم نه پیام بدم 

با اینکه من همیشه حرف گوش میکردم و با هیشکی رفت و آمد ندارم و همه ی دوستامو سر این آقا از دست دادم 

دیشب خودش گفت خستم کردی کات کرد رفت 

چیکار کنم دلم خیلی تنگ شده براش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور دلت برای همچین آدمی تنگ شده 😑😕🤦‍♀️

میشه لطفا واسه خوشبختیمون یه صلوات بفرستی ؟💖 من اگر روزی شود نقاش این دنیا شوم.        این جهان را عاری از هرغصه و غم میکشم ... 🙃💫

بد یه مدت میبینی بهترین لطف را در حقت کرد که رفت 

من ۶ سال با یکی بود که هیچوقت با هم دعوا نکردیم و هیچ فحشی بهم نداد تو این ۶ سال ولی رفت منم اولش سختم بود ولی الان عادی شده برام

وا دلت برا چیش تنگ شده فحش دادنش یا قلدر بازیاش یا بددل و شکاک بودناش نمیفهمم فانتزیات چیه عزیزم ولی این آدم روانیه تعادل نداره الان که دوستید وای ب این که این رابطه رسمی ام بشه رنگ پدر و برادر و هیچ کس و نمیبینی تازه این خوش بینانه ترین حالتشه

ولش بره رد کارش اون اصلا آدم نبوده

🥲🥲 دوسش دارم آخه 

داشته باشی 

از خودت که بیشتر دوست نداری داریییی ؟؟؟

اونم عادی میشه 

آدمی که از الان فحش بده بهت آینده ات باهاش تباهه 

میشه لطفا واسه خوشبختیمون یه صلوات بفرستی ؟💖 من اگر روزی شود نقاش این دنیا شوم.        این جهان را عاری از هرغصه و غم میکشم ... 🙃💫
2824
2823
2791
2779
2792