2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچکاری بجز لیزر نکن فقط بدترش میکنی

اخه دوستم رفته بود ارایشگاه با ی قطره برداشتش زخم شد ولیدالان پماد میزنه خوب داره میشه میگن لیزر بعد چند وقت دوباره در میاد

مگه باقطره هم میره؟؟؟ من جراحی کردم نرفت که هیچ رد بخیش هم برام گذاشت

اره قطرشم هست اولش میسوزه بعد باید هعی پماد بزنیدعین زخم میشه اخرشم خشک میشه میوفته دوستم زده اما اسم قطررو نمیدونه

اگه تهرانی بزن دیوار هست 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
بیشتر ببینید

این قطره ها احتمالا اسیدیه

مث اینا که برا برداشتن زگیله

استفاده نکن امکان گود شدن و اسکار یا لکه هست

هر پوست واکنشش فرق داره

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
این قطره ها احتمالا اسیدیه مث اینا که برا برداشتن زگیله استفاده نکن امکان گود شدن و اسکار یا لکه ه ...

اره خو دوستم گفت واسه اسید معدست چون قطرش مشکی بود الان چیکار کنم خو برم لیزر ممکن نیست برگرده؟؟

اره خو دوستم گفت واسه اسید معدست چون قطرش مشکی بود الان چیکار کنم خو برم لیزر ممکن نیست برگرده؟؟

من خودم هم خال لیزر کردم هم جراحی

هم سطحی بود هم برجسته

هیچ کدوم برنگشت

فقط همیشه باید ضد آفتاب بزنی

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

خال صورت چیزی نیست که بشه خیلی راحت برش داشت. چون اگه جای نامناسب بری ممکنه که جاش بمونه سفید بشه یا حتی بزرگتر بشه باید حتما به متخصص پوست بریم چون خودم این بلا سرم اومده و متاسفانه جای خال مونده الان دارم درمان می کنم الان پیش دکتر یلدا عطار زاده میرم که کارشون واقعا عالیه