2777
2789
عنوان

کادو سرعقد

583 بازدید | 23 پست

خانوما من برای عقد برادرم میخام پنج گرم طلا بفروشم. قصدم این بود با یه دستبندی انگشتری چیزی عوض کنم یا اگه بشه دو تا تیکه طلا بگیرم برای کادو سرعقد و کادو پاگشا. اینم بگم برادرم تازه سرکار رفته و کلی هم جهاز باید بخره. فک کردم دو تا سکه گرمی بگیرم سر عقد به دوتاشون بدم شاید یه موقع برادرم زد به یه خرجی. شما تا حالا دیدین اینطوری کادو بدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما فقط مادرو پدرا سر عقد هدیه میدن. 

مراسم طلا زنی داریم البته که اون عروس باید عقدکنون بگیره تو یه هتل تا همه طلا بدن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

ما فقط مادرو پدرا سر عقد هدیه میدن.  مراسم طلا زنی داریم البته که اون عروس باید عقدکنون بگی ...

سمت ما همه کادو میدن حالا پول و نزدیکا طلا... عروسمون غریبس نمیدونم رسم اونا چیه

همین گوفتم پول بدی شاید خودش برداره .اصلا قبلش بهش بگو مگه تعارف داری با داداشت

اخه میترسم ناراحت شه یا به غرورش بربخوره. الان برای خرجا هم تو سختی افتاده ولی کمکمو قبول نکرد. میگم اون کادو سرعقده دیگه فک نمیکنه کمکه 

بله یعنی همون سکه گرمی خوبه؟

معلومه که خوبه 

بعد کادو عروسیشونم هست دیگه اونم باید بدی نه؟ 

حالا زیاد نیست دوتا گرمی؟ 

البته نرخ هدیه دادن فامیلتونم مهمه ، همه همینقدر هزینه میکنن؟

چون دوتا گرمی هم الان میشه حدود۱۳ تومن فک کنم

معلومه که خوبه  بعد کادو عروسیشونم هست دیگه اونم باید بدی نه؟  حالا زیاد نیست دوتا گرمی؟ ...

کادو عروسی هم هست اونم ببینم شوهرم میده یا نه. الان همینم میگه نفروش خودم کادو میدم ولی قطعا انقد هزینه نمیکنه. نهایت برای عروسیشون هم یه تیکه طلا میفروشم. 

ارتعاش شکرگزاری قوی ترین ارتعاش مثبت

جهت رسیدن به خواسته  ها است💚

شما رو دعوت میکنم به دوره گروهی شکرگزاری۲۸ روزه

https://splus.ir/mojezeh_shokrgozari

دوخت و اجرای سفارشات گلدورزی🪡🧵ارسال به سراسر کشور 
کادو عروسی هم هست اونم ببینم شوهرم میده یا نه. الان همینم میگه نفروش خودم کادو میدم ولی قطعا انقد هز ...

عزیزم 

چه خواهر دلسوزی 

اگه برات مقدور بود که خیلی ام عالیه دوتا گرمی

اگرم نخواستی طلا بفروشی و برا همسرت مقدور بود میتونی دوتا پارسیان یک گرمی بگیری حدودا دونه ای ۲۸۰۰ باید باشه الان 

برا هدیه عروسیشونم میتونی یه تیکه وسیله که به عهده برادرت هست بگیری