2777
2789
عنوان

کادو سرعقد

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 23 پست
عزیزم  چه خواهر دلسوزی  اگه برات مقدور بود که خیلی ام عالیه دوتا گرمی اگرم نخواستی طلا ...

عه. ممنونم ارهه این به فکرم نرسید😅 البته تیکه هاش سنگینن سبکشون فک کنم جاروبرقیه😬 همینو میگیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه. ممنونم ارهه این به فکرم نرسید😅 البته تیکه هاش سنگینن سبکشون فک کنم جاروبرقیه😬 همینو میگیرم

خوشبخت بشن الهی 

شما هم به وسعت همین قلب مهربونت برکتش بیاد به زندگیت 😍

اما اگه برادرت نیاز داشته باشه به پول خانمش میده بهش هدیه هارو اصولا نه ؟؟  که بجای دوتا گرمی ...

اره خب خیلی دختر ماهیه... ولی فک نکنم غرورش اجازه بده، از طرفی دختر خانومم دانشجوعه فعلا، پدرشم فوت کرده

گرمی زیاده. یچیزی بگیر که هدیه عروسیت توی چشم بیشتر بیاد. واسه عقد گرمی بدی، واسه عروسی ازت توقع سکه تمام دارن

بعدم سکه و طلا بدی معمولا عروسا برمیدارن واسه خودشون و بعد داداشت باید با منت ازش قرض بگیره که یه کاری باهاش کنه. اینو میگم یعنی اگر قصدت کمک به داداشته بعید میدونم اینجوری بهش کمک بشه

البته خودت دیگه اخلاق داداشت رو بهتر میدونی. اگر فک میکنی پولم بدی باز میده به همسرش خب پس دوتا پارسیان بگیر

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
گرمی زیاده. یچیزی بگیر که هدیه عروسیت توی چشم بیشتر بیاد. واسه عقد گرمی بدی، واسه عروسی ازت توقع سکه ...

اها اره قصدم اینه به دوتاشون بدم باید همین کارو کنم