2777
2789
عنوان

کادو برای خواهر شوهر

1506 بازدید | 21 پست

بچه ها من خواهر شوهرم فوق العاده ادم خوب مهربون و خونگرم. خیلی برای من و نامزدم زحمت کشیده سنش کمه ولی مثل یه مادر پشت نامردم بوده و نامزدم تو خونه اون زندگی میکنه ۳۰سالشه 

و دختری ب شدت باکلاس و از اینا ک خیلی ب خودشون میرسن

تولدشه میخام ببینم‌چی براششش بگیرم🥺 نظر بدین

بودجه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینش برام مهم نیست عزیزم فقط میخام خوشحال ش

طلا بخر

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
منم خواهرشوهرام خیلی خوبن چون باکلاسن و ممکنه چیزی که من میگیرم خوششون نیاد، معمولا پول میدم یا ای ...

خدا رو ضکر عزیزم انشااله همیشه خوب باشین

اخ پول زیاد میگم شاید خوشش نیاد چون تولد‌نمبگیره و من میخام خودم تنها برم.  اوم گزینه خوبیه

هزینش برام مهم نیست عزیزم فقط میخام خوشحال ش

هیچی نخر.سورپرایز شه و از خوشحالی اشک بریزه😁😄

یه چیزی بخر که سالای دیگه ام بتونی تقریبا تو همون رنج قیمت براش هزینه کتی وگرنه سوءتفاهم پیش میاد.

طلا خیلی خوبه . ولی خوب همیشه که نمیتونی انقدر هزینه کنی. اگه عقدش بود اره. طلا خوب بود.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان ۹۹درصد میان میگن طلا،نینیسایتیهای طلادوست😁

من بنظرم یه چیز خاص بخر مثلا لباس یا اگه ب اتاقش خیلی اهمیت میده‌ یه چیز خاص و شیک واسه اتاقش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..