2777
2789
عنوان

چیزای سنگین زندگی 🔻

233 بازدید | 18 پست

این چیزا، چیزایی هس که سنگینی میاره تو زندگی و باعث مشکلات میشه 🔻

🔺🔻مشکلات خیلی علت دارن، علت روانشناسی، جامعه ووو ولی این جا من می خوام دلیل عرفانیش بگم و

به نظر خودم به ترتیب/

، آه، گریه، اشک و دل شکسته پشت سرمون باشه یا همون حق الناس گردن مون باشه 

، کسی رو نفرین کرده باشیم به حق یا ناحق 

، کسی ما رو نفرین کرده حق یا ناحق 

، چشم زخم 

، طلسم یا جادو 

طلسم و جادو به نظر من ضعیف ترینش هس، حتی اگر سنگین ترین و غیرباطل شدنی ترین طلسم و جادو باشن و علتش هم از نظر من، چهارتای اولی هس و به نظرم اگر سه تای اولی نباشه چهارمی هم به خواست خدا اثر نداره 

کافیه رو بیاریم سمت خدا..... 💙❤️

💙روش برطرف شدن سه تا مورد دیگم تو تاپیک هام و پست های زیرشون هس، چشم زخم هم بعدا می ذارم براتون 💙

البته همه مشکلاتم علت شون سنگینی نیس ⛔

گاهی ممکنه امتحان الهی باشه گاهیم علتای دیگه داره..... 

به نظر شما دیگه چه سنگینی هایی هس تو زندگی که باعث مشکلات میشه؟ 

اگر مفید بود بقیه رو هم درجریان بذار💙💙💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم زخم و گذاشتی لطفا تگم کن بیام بخونم عزیزم مرسی

حتما 💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

ولی من خواهر و برادرمو به حق نفرین کردم اصلانم پشیمون نیستم درسته توزندگیمم مشکلات دارم ولی تحنلش راحتراز بخشیدن خواهر وبرادرمه ولی به ناحق کسی و نفرین نکردم تاحالا که بخواد برگرده ب خودم

لایک نکنید                      
ناسپاس بودن وشکر گذار نبودن وابراز فقر خودش نیمی از فقره

وای اینم هس، این ناشکری باعث شد همه مشکلات من کلیک بخوره، به نظر من این شاید سنگین ترین مورد باشه 

منم سنگینی دارم ازدواجم جور نمیشه حالم بد همش  امسال ۳۰ سالم میشه با هر کی آشنا میشم قصد ازدوا ...

نمی دونم تاپیک های من می تونه بهتون کمک کنه ؟

اگر بخواین لینک هاشون براتون بذارم

ولی من خواهر و برادرمو به حق نفرین کردم اصلانم پشیمون نیستم درسته توزندگیمم مشکلات دارم ولی تحنلش را ...

حق دارین، بعضیا واقعا آدمو به جون لب می رسونن 💔🥀 و ان شاء الله هرچی براتون به صلاح هست پیش بیاد 💙

منم سنگینی دارم ازدواجم جور نمیشه حالم بد همش  امسال ۳۰ سالم میشه با هر کی آشنا میشم قصد ازدوا ...

مرد خوب که پیدا نمیشه عزیزم  اگر از لحاظ مالی واخلاق خوبه قبول کن خواسگاراتو تا سنت بیشترنر ه بالا اگه ب تاپیکام سر بزنی میفهمی ک ب شدت دعاگوی ازدواج دختراو پسرای دم بخت هستم چون خودم دیر ازدواج کردم دلم نمیخواد کسی دیر ازدواج کنه خودمم یه دختر دارم همیشه برای ازدواجش وخوشبختیش دعا میکنم 

لایک نکنید                      
حق دارین، بعضیا واقعا آدمو به جون لب می رسونن 💔🥀 و ان شاء الله هرچی براتون به صلاح هست پیش بیاد 💙

(تونپرسیدی ولی من میگم )

بخاطر خودم نبود نفرین کردم بخاطر مادر پیر ۸۰ سالم بود کخ تک وتنها زندگی میکنه ده سال یبار بهش سر نمیزنن دستای مادرم میلرزه موقع چای دم کردن غذاخوردن  ولی بازم باهمون دستای لرزونش دعا میکنه ب بجه های بی معرفت و بی وفاش 

لایک نکنید                      
(تونپرسیدی ولی من میگم ) بخاطر خودم نبود نفرین کردم بخاطر مادر پیر ۸۰ سالم بود کخ تک وتنها زندگی ...

🥀🥀🥀💔💔

مرد خوب که پیدا نمیشه عزیزم  اگر از لحاظ مالی واخلاق خوبه قبول کن خواسگاراتو تا سنت بیشترنر ه ب ...

ببخشید چطوری با همسرتون آشنا شدین ؟

من بلد نیستم کسی رو پیدا کنم همین الانم با یکی حرف میزنم ولی قصد ازدواج نداره خیلی دوسش دارم و دوست دارم مخشو بزنم ولی نمیشه خیلی سرسخته و حرف از مسائل اقتصادی و مشکلاتش میزنه 

و خودش گفت که رابطه ج.نسی ولی داشته 

به نظرتون پسر مجردی که اصلا رابطه نداشته قبل ازدواج وجود داره ؟؟

با این وجود باز دوسش دارم ولی باز میگم بمونم شاید مورد بهتر اومد

بذارید ممنون

این لینک رو که باز کنین تو هر لینکی لینک بعدی رو گذاشتم 💙

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10885888/فرق-نفرین-و-واگذار-کردن-به-خدا