2777
2789
عنوان

چیزای سنگین زندگی 🔻

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 18 پست
ببخشید چطوری با همسرتون آشنا شدین ؟ من بلد نیستم کسی رو پیدا کنم همین الانم با یکی حرف میزنم ولی قص ...

ما همسایه بودیم باعموش اونجا همو دیدیم  قدیم ازدواج نسبت به الان ساده بود الان جوونا بخاطر گرونی ازدواج نمیکنن ومتاسفانه بخاطر بی بند وباری بعضی از زنای بد بلانسبت خانمای سایت که صیغه میشن و دوست میشن رابطه ج ن س ی راحت شده برای پسرا ومردا برای همون ازدواجم کمتر شده اگه فقط برای دوستی میخوادتت اصلا ب به پاش نمون 

میتونی ب معرف های ازدواج بگید مادرتون بگن البته خیلیم ثواب داره  نمیشه به هیچ پسری اعتماد کرد که قبل ازدواج رابطه جنسی باکسی داشته یانه ولی گذشته هرکسی وکنکاش نکنیم بهتره چون تموم شده رفته 

لایک نکنید                      
بذارید ممنون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10724303/با-این-روش-هیچ-کس-نمی-تونه-برات-دعا-بزنه

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بذارید ممنون

و روش هایی هم که افراد مختلف پست گذاشتن شاید بهتون کمک کنه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

گناهان جنسی از هرنوعش واقعا سنگینی میاره

حتی اگر یکی از اعضای خانواده باشه دیدم

بنده خدا خبر نداشته از کار اطرافیانش من میدونستم ولی خونشون خیلی سنگینه خودشون خیلی سنگین هتسن

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته