2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب ببین چه موقه هایی افت میزنی مثل با خوردن غذاهای گرم یا با استرس یا به دلیل کم بود اب علتش چیه؟؟ 

بعد برو زیر نظر متخصص روماتولوژی یه سر 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

کپسول چرک خشک بخور هر ۸ ساعت .البته داروخانه هم بری یک اسپری میده بهت اونم خوبه اسمشو نمی دونم.روش سنتی شم من شنیدم قرقروت بذاری روش می ره. بخاطر استرسه اگر آزمایش دادی چیزی نبوده

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

یه بیماری هست به نام بهجت در موردش سرچ کن ببین علائمش رو داری یا نه اگه داشتی باید به روماتولوژ مر ...

هم بهجت اینجوریه هم شوگرن 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
روماتولوژی چیه؟

واسه بیماریهای خود ایمنی هستش احتمال بیماری شوگرن یا بهجت هست منم همینجور بودم رفتم یه سری تست واست انجام میده با ازمایش اتوانتی بادی ها بعد من مشکلی نداشتم متوجه شدن از کمبود ویتامین Bبودش باز برو دکتر چک کن