من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بعد علتای زیادی میتونه داشته باشه من در ماه بالای 4الی 5بار افت میزدم الانم بعضی وقتا همینجور میشم برو اول روماتولوژی ازمایش بده بعد یه دوره درمانی واست میزاری خدایی نکرده خوب نشدی واست نمونه برداری میکنن
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
نه بابا نگران نباش خشکی چشم نداری؟؟؟ بعد علتای زیادی میتونه داشته باشه من در ماه بالای 4الی 5 ...
والا من آزمایش دادم پارسال ۱ میلیون شد بعد بابام از دکتره پرسید واسه چیه این آزمایش یچی مث هم روماتولوژی بعد چیزیم نبود ویتامین اینا داد خوب شدم بعدش باز هه در میان
والا من آزمایش دادم پارسال ۱ میلیون شد بعد بابام از دکتره پرسید واسه چیه این آزمایش یچی مث هم روماتو ...
حتما تستای بهجت یا شوگرن بوده من خودمم همینجورم باز هم با اینکه تست زدم ویتامینم مصرف کردم باز میزنم کلا زمانایی که استرس میگیرم یا زیاد غذاهای گرم میخورم اینجور میشم بنظرم واسه اینکه خیالت راحت بشه مجدد پیش روماتولوژی برو ازمایشانم ببر فوقش نمونه برداری میکنن سرچ توی اینترنتم نزن بیشتر استرس میگیری
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
مرسی عزیزم بخدا همین گوگل ایجوری میکنه ادمو بعدشم تو مشکلی بود دیگ ت آزمایش مشخص میشد ولی اون ...
میگم که اصلا توجه نکن من دانشجو پزشکیم من بعضی وقتا استفاده میکنم گوگل ولی میریم توی سایتای اینگیلیسی نمیگم اینا غلطه ولی چون علمتون دربارش کامل نیست احساس میکنین با علائم میتونین تشخیص بدین استرس میگیرین واسه یه افت هزارتا تشخیص میزان از همون حساسیت بگیر تا ایدز تا کمبود ویتامینا تا عفونت داندان تا بیماری های خودایمنی همشم یا حتی استرس برو دکتر اگه گفت چیزی نیست دیگه فکرشم نکن
مرسی عزیزم خدا خیرت بده چقد خوب حرف میزنی اخه همشم گلو درد یا سرما میخورم میزنم افت و اینا&nb ...
خب دیگه غدد لنفاویت ناحیه صورتت و گردنت حساسه عفونت میکنه اینجور میشه زمانی که افت میزنی یک قاشق غذا خوری المانیوم ام جی یک قاشق مربا خوری مولتی ویتامین یا ویتامین Bبا یک قاشق مربا خوری دفین هیدرامین درست کن غرره کن بعد مایعات زیاد مصرف کن زیر نظر دکترم برو تا خیالت راحت بشه