2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الا جان چطور حمام میکنی ...ارایشگاه ونظافت چطور میکنی ۹ ماه روتختی ....‌خدا انشالله کمکت کنه

ارایشگاه نمیرم همینجا ابروهامو برمیدارم خودم صورتمم 9ماهه اصلاح نکردم ولی مون دارم صورتم بوره... دستشویی هم با واکر میرم حمام سکو دارم.. خودم کارای شخصیمو میکنم مثلا موهامو نظافت و اینا بعدم با زور راه میام خودمون میندازم کامله کامل

💔🖤
ارایشگاه نمیرم همینجا ابروهامو برمیدارم خودم صورتمم 9ماهه اصلاح نکردم ولی مون دارم صورتم بوره... دست ...

بلخره یکی باشه تو‌این مواردم کمکت کنه بهتر به وقت نیفتی خدایی نکرده بدتر شی 

...عجیب برام خواعرت بیاد یا مادرت چککار به دادشوهرت دارن ...تو مهم تری یا داد بیداد شوهرت ...بزار هرچی میخاد داد بزنه اونا کار خودشون کنن ...کاش من پیشت بودن میامدم بهت سرمیزدم....

اون سیاهی ها سوداست حنا سودا رو از پا بیرون می کشه خاصیت سم زدایی داره ،من حنا گذاشتم پاهامو شستم یه نارنجی کمرنگ بود بعد از یکروز بعضی قسمتها سیاه شد خیلی جالب بود با اینکه شسته بودم بازم سودا رو جذب کرده بود 

وقتی هفت شب پشت سر هم میزاری کف پات سیاه سیاه میسه! بعد یک ماه ک دردات میره!پوستش عین لواشک کنده ...

سلام مال منم دوروز گذاشتم عصرها تا شب میذاشتم بعد دیدم کناره ها پاک سیاه میشه باید چه موقع بزارم و چند ساعتً

سلام مال منم دوروز گذاشتم عصرها تا شب میذاشتم بعد دیدم کناره ها پاک سیاه میشه باید چه موقع بزارم و چ ...

من برای تنظیم قاعدگی گذاشتم سه شب پشت هم دو روز از موعد زودتر پریود شدم چهار ماه بود از درد به خودم میپیچیدم موقع پریود و در حد لکه بینی بود الان درس شده

سلام مال منم دوروز گذاشتم عصرها تا شب میذاشتم بعد دیدم کناره ها پاک سیاه میشه باید چه موقع بزارم و چ ...

باید صبح بزارین  و مدت سه ساعت ببندین   بعد سه ساعت  بشورین   حنا  اصلا نباید شب گذاشته بشه چون طبع شب سردیه و مناسب  نیست   و اینکه  بعد اینکه شستین  اگر بعد یه روز  سیاهی  زیر پاتون  پیدا شد یعنی سودا  دارین  و داره سم  خارج میشه  از اونجا  ۴ هفته این کار رو انجام بدین تا دیگه پاتون سیاه نشه اونموقع  تماما سم زدایی شدین

کلا زیاد که بمونه سباه میشه خواص درمانیش نمیدونم

نه سیاه شدن به زیاد موندن ربطی نداره  هرکسی بدنش سم داشته باشه سیاه میشه  ما دو نفر کاملا این تست کردیم  پا های من سیاه شد پاهای مادرم  نارنجی ماند  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز