دلشادخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15746 عنوان دلم گرفته ای دوست.هوای گریه با من 284 بازدید | 18 پست نبسته ام به کس دل .نبسته کس به من دل. چو دل به سینه نزدیک رها رها رهایم😭😭دوستای نی نی سایتی از ته دل برام دعا کنین به ارامش برسمروزهام خیلی تیره است حس خفگی میکنم اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 1402/01/30 | 08:06 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلشادخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15746 واگذار میکنم به خدا همه کسایی را که باعث سلب ارامشم شده اند اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دلشادخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15746 برات صلوات فرستادم امیدوارم آروم بشی ممنونم عزیزممن نمیدونم فشار قبر چطوریه ولی فشار روحی که این روزا بهم وارد میشه از فشار قبرم بدتره اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دلشادخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15746 سر صبحی چی حالی دارین ناموسن برا من صبحی نبوده عزیزممن شب نخوابیدم که صبح بیدار بشمطوری فشار روحی بهم وارد شده که مادرشوهرم ساعت ۷ صبح زنگ زد تو یه چیزیت هست اینهمه تو خواب من اشفته بودی اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
دلشادخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15746 براآرامش دلت صلوات فرستادم قربونت عزیزم ممنونمکاش به ارامش برسم اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلین66 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 66 سلام خیلی واگذارکردم به خدجواب ندادخدادلش مهربونه فقط خودم دست بکارشدم وقط رابط کردم همین به ارامش رسیدم.... دلتنگتم ای دوست 🥺🥺🥺🥺🥺😔💔❤
دلشادخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 15746 سلام خیلی واگذارکردم به خدجواب ندادخدادلش مهربونه فقط خودم دست بکارشدم وقط رابط کردم همین به ارامش ر ... من قطع رابطه هم کردم ولی دست از سرم برنمیدارنشوهرم با داداشاش شریکه و خواه ناخواه به هم وصلیم اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلین66 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 66 هرکی بهت بدی کردنتونستی جوابشوبدی درمقابلش ضعیف بودی فقط اگه میتونی قط رابط کن واسه ارامشت من هرکس بهم بدی کردگفتم خدایاواگذاشتم به توهیچی نشدفقط خودم دست بکارشدم ادمهای الکی دوروبرم روحذف کردم اززندگیم دلتنگتم ای دوست 🥺🥺🥺🥺🥺😔💔❤
سلین66 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 66 میدونم خودم همین بلاسرم امده وطلاقم گرفتم دلتنگتم ای دوست 🥺🥺🥺🥺🥺😔💔❤
سلین66 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 66 خدالعنتشون کنه ادم بدهمجاهست ادم بدهمجاهست من مادرشوهرم وپدرشوهرم شیرازی بودن خودمم دخترروستااونهاهم خونشون روستابودولی توهمه چی دخالت میکردم تامیومدم جواب بدم شوهرم طرفشون بودوحق میدادبه اونا دلتنگتم ای دوست 🥺🥺🥺🥺🥺😔💔❤
سلین66 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 66 خودموراحت کردم طلاق گرفتم بیست روزبعدطلاقم مامانش رفت یه دخترکه قوم دورشون بودبراش گرفت توبیست روزعروسی کردن بعدهم مادرشوهرم چندسال بعدیکی فرستادکه بگوبیام پیشت وطلب بخشش کنم نمیدونست که دیگه بخششی درکارنیست من اینقدرتوزندگیم زجرکشیدم که نگوهنوزم میکشم وخواهم کشیدصدای سکوتوکسی نمیفهمه دلتنگتم ای دوست 🥺🥺🥺🥺🥺😔💔❤