سلام دوستان اخر خرداد عروسیمه و من چون پرخوری عصبی دارم یکم وزنم رفته بالا دلم میخاد پونزده شونزده کیلو کم کنم تجربه اتون از رژیم های شوک و کوتاه مدت که سریع جواب میده رو بهم بگید ممنونم😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
یه کیسه نایلون که خیار میریزن توش بزرگ یکی بگیر مثل لباس بپوش بدو هرروز تکرار کن بعد مسافت روز بروز اضافه کن و بعد دو هم پیاده روی تند بکن تا عرقت خشک بشه اینطوری وزنت کم میشه و حتما هم بعد تمرین اصلا اب لحظه آن نخور چون وزن کم نمیشه مثل کشتی گیر ها که وزن کم میکنند
عهه منم آخر خرداد عروسیمه...شما چیکارا کردین؟لباس و آرایشگاه رزرو کردین؟من هنوز نه🤕
منم نه هنوز ترجیح دادم اول یکم وزنم کم بشه بعد بیفتم دنبال رزرو البته ما تالار و ارایشگاه و اینارو همه رو سر زدیم انتخابامونو کردیم ایشالله یه هفته ده روز دیگه میریم برای فیکس کردن قراردادا