2777
2789
عنوان

خیلییی مهمه

260 بازدید | 17 پست

نمی‌دونم چیکار کنم خیلی تردید دارم که برای ارشد ادبیات فارسی بخونم یا روانشناسی؛ چون هر دو رو خیلی دوست دارم تصمیم گیری برام سخته حتی با استادم هم مشورت کردم ولی باز هم نمیدونم چیکار کنم

میشه با توجه به تجربه‌تون راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من روانشناسی هم موقعیت اجتماعی بالایی داره و هم در آینده باعث درآمد بالا میشه 

درسته ادبیات هم خوبه اما از نظر جایگاه و موقعیت اجتماعی و درآمد روانشناسی بهتره

هم میتونی استاد دانشگاه بشی و هم کلینیک خودتو داشته باشی و میتونه دو منبع درآمد بشه برات

ببین کدومش با روحیاتت بیشتر سازگارتره

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
بین این دوتا اگر فقط میخوای مدرک بگیری اونیکه علاقه داری ببشتر رو بخون اگر میخوای کار کنی و جایگاهی ...

اره اینم راهکار خوبیه اما خب یه وقتایی برعکس میشه یعنی بستگی به پشتکار و شانس طرف داره

بنظر من روانشناسی هم موقعیت اجتماعی بالایی داره و هم در آینده باعث درآمد بالا میشه  درسته ادبی ...

بله درسته؛ اما بنظرت در مقابل اونایی که رشته کارشناسیشون روانشناسی بوده اگه توی همین چند ماه شروع کنم، شانسی دارم؟

ببین کدومش با روحیاتت بیشتر سازگارتره

هردوشون، ادبیات چون عاشق کتاب و شعرم و دست به قلم هم هستم، روانشناسی بخاطر کارش که عاشقشم

یعنی اوضاع خخخیلی خیطه😂

بله درسته؛ اما بنظرت در مقابل اونایی که رشته کارشناسیشون روانشناسی بوده اگه توی همین چند ماه شروع کن ...

متاسفم از این بابت نمیتونم راهنماییت کنم چون راجب به حجم دروسش و خیلی چیزای دیگه اطلاعی ندارم