manam80 مدیر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 219 عنوان خیلییی مهمه | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 17 پست نمیدونم چیکار کنم خیلی تردید دارم که برای ارشد ادبیات فارسی بخونم یا روانشناسی؛ چون هر دو رو خیلی دوست دارم تصمیم گیری برام سخته حتی با استادم هم مشورت کردم ولی باز هم نمیدونم چیکار کنممیشه با توجه به تجربهتون راهنماییم کنید 1402/01/30 | 07:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manam80 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 219 متاسفم از این بابت نمیتونم راهنماییت کنم چون راجب به حجم دروسش و خیلی چیزای دیگه اطلاعی ندارم فدا سرت تا همین جا هم خیلی راهنماییم کردی، ممنونم
hopش عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 362 فدا سرت تا همین جا هم خیلی راهنماییم کردی، ممنونم خواهش میکنم 🌹
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 هردوشون، ادبیات چون عاشق کتاب و شعرم و دست به قلم هم هستم، روانشناسی بخاطر کارش که عاشقشم یعنی اوضا ... به نظرم اونی که بیشتر بهت کمک می کنه بخون تو شغلش که خوب ثابت شدی اون یکی هم بعدا ادامه بده تا با ی تیر دو نشون زده باشی خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!