2777
2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 46 پست
میتوتی با داستان کاری کن ک فراموش کنه مثلا اگ ازت سوال کرد بگو داشتیم بازی میکردیم یا مسابقه هرکی زو ...

دارم سعی میکنم ببرمش پارک بیشتر اخه فقط،باهاش،زبان کار مبکنم تو خونه بیرون زیاد نمیرفتیم امیدوارم فراموش گنه

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
طبیعی نیست بچه یه آزاری دیده شاهد دعوای شما و پدرش یا ببخشید رابطتون نبوده؟ در حضورش درد و دلی چیز ...

دختر منم دوسال ونیمشه از اول اینجوریه حتی ببخشید دسشویی هم برم میاد پشت در کلا خیلی وابسته اس این دیگه چرا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرین مهد خودتون بمونید پشت در کم کم عادت میکنه در غیر اینصورت برای مدرسه به مشکل میخورین  و ا ...

مهد اجازه میدن بمونم پیشش؟؟

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

دختر منم ب شدت اینجوری بود تا حدی ک ببخشید سرویس میرفتم میومد پشت در می‌ایستاد، البته من فک میکنم وابستگی دختر من بخاطر این بود ک دانشجو بودم و تا تموم کردم یکم اذیت شد و ترس از دست دادنم داشت 

خلاصه بدمش مهد ولی تا چندین روز پشت در و داخل حیاط مینشستم تا منو ببینع و مطمئن بشه ک هستم و یکم ک سرد شد مرببش گفت مامانت گناه داره، سرما میخوره بزار بره خونه زود برمیگرده و کم کم دیگه بهتر شد، الان ک کلاس اوله هنوزم وابستس اما ن ب شدت گذشته

با مشاوره صحبت کن.  چیزی نیست ماهای بدون سواد روانشناسی نظر بدیم.

ممنونم عزیزم چشم🌹

دارم سعی میکنم ببرمش پارک بیشتر اخه فقط،باهاش،زبان کار مبکنم تو خونه بیرون زیاد نمیرفتیم امیدوارم فر ...

اگ جو خانوادگیتون صمیمی بشع ینی سع تایی بیشتر وقت بگذرونید دوباره احساس امنیت میکنه و بهتر میشع

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

باید ببری روانشناس کودک. فقط اینو میدونم که طبیعی نیست اینقدر وابستگی تو این سن. و گفتن این حرف که مامان من جز تو کسی رو ندارم واقعا طبیعی نیست. مگر اینکه این حرفا رو از خود شما شنیده باشه. مثلا وقتی با پدرش دعواتون شده با دخترتون تنها شدین و براش گریه کردین و درد دل کردین و حرفایی زدین که نباید میگفتین

چرا درد ودل کردم با همسایه مون

ای خواهر چه کاری خب همیشه جلو بچه با شوهرت بگو بخند داشته باش شاد و شنگول باش طفل معصوم خیالش راحت باشه یکم آروم بشه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ببرین مهد خودتون بمونید پشت در کم کم عادت میکنه در غیر اینصورت برای مدرسه به مشکل میخورین  و ا ...

شما چیکار میکنین با دخترتون دختر منم دقیقا همسن دختر شماس وبسیااااار وابسته اس جوری که تو خونه هم هرجا برم میاد خیلی اذیت میشم از این رفتارش میخوام مستقل بشه ولی نمیدونم چیکارکنم

دختر منم ب شدت اینجوری بود تا حدی ک ببخشید سرویس میرفتم میومد پشت در می‌ایستاد، البته من فک میکنم وا ...

خدارو شک 

خداکنه مشکل منم حل بشه 

مدام میگ مامان بجز تو کسی و ندارم اصلا دیوانه میشم اینجوری میگه

سعی کن با خدا بیشتر اشناش کنی و بهش بگی تو همیشه خدا رو داری که به این باور برسه که خدا از همه مهربون تره براش 

هرچند خودمم به مادرم خیلی وابسته بودم تا بعد ازدواج چند ماه گریه میکردم اما خب این حس تحملش سخته

ای خواهر چه کاری خب همیشه جلو بچه با شوهرت بگو بخند داشته باش شاد و شنگول باش طفل معصوم خیالش راحت ب ...

پدرش اهل خنده و حرف اصلا نیس

دختر منم دوسال ونیمشه از اول اینجوریه حتی ببخشید دسشویی هم برم میاد پشت در کلا خیلی وابسته اس این دی ...

😅روانشناس نیستم ولی خب رفتار بچه ها بازتاب رفتار خودمونه گاهی ناخواسته بهشون آسیب میزنیم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
سعی کن با خدا بیشتر اشناش کنی و بهش بگی تو همیشه خدا رو داری که به این باور برسه که خدا از همه مهربو ...

اره واقعا انشالا از فردا باید روش تربیتی مو عوض کنم