2777
2789
عنوان

دخترم

527 بازدید | 46 پست

سلام دوستان ببخشید ی مشکلی دارم

دخترم ۴ سالشه تقریبا بیش از اندازه ب من وابسته اس خدانکنه کسی چیزی ب من بگه میزنه زیر گریه همه اش مراقب منه چیکار کنم دلم براش خیلی،میسوزه میگم این همه وابستگی براش بد نشه ی روز 

من خودم مادرم خوب بچه مو رو چشام میزارم ولی وابستگی دخترم بیش از اندازه اس شما چه راهکارو پیشنهاد میکنید از وابستگیش کم‌کنم

مهد اصلااا نمیره میگ بدون تو نمبتونم  خونه مادر بزرگ هاش بیشتر از،چند ساعت نمی مونه موقع خواب تا لالایی نگم نمیخوابه ب نظرتون چیکار کنم یکی دوبار با پدرش،بحثم شده بوده دیده ممکنه بخاطر اون رو من حساس شده باشه؟

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

لطفا سعی کنید تا اونجایی ک میتونید اجازه ندید بچع از دعوای پدر مادر مطلع بشع 

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

بخاطر همونه. باید رابطه ات رو‌با پدرش ترمیم کنی. غصه هات و درد دل هات رو باهاش مطرح نکنیا. 

تلاش کن با خانه بازی و... کمی جدا کنی از خودت که برای پیش و مدرسه اش مشکلی پیش نیاد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا سعی کنید تا اونجایی ک میفهمید اجازه نوید بجع از دعوای پدر مادر مطلع بشع 

اتفاقی متوجه شد از اون ب بعد دیگ بیش از حد مراقب منه چجوری،از ذهنش پاک کنم 

یعنی فراموش نمیکنه؟

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

منم خیلی به پدرم وابستم ولی نه در این حد 

ولی ببینم بابام برا ی چیزی فکرش درگیره کارم گریه میشه مبادا زخمی بشه جاییش  یکم ببینم با هم سرد حرف زده گریم میگیره حالا ی کارای هم دارم میکنم بخاطر بابام ک خوشحالش کنم🥺😍

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

طبیعی نیست بچه یه آزاری دیده

شاهد دعوای شما و پدرش یا ببخشید رابطتون نبوده؟

در حضورش درد و دلی چیزی نکردی بچه بشنوه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بخاطر همونه. باید رابطه ات رو‌با پدرش ترمیم کنی. غصه هات و درد دل هات رو باهاش مطرح نکنیا.  تل ...

مدام میگ مامان بجز تو کسی و ندارم اصلا دیوانه میشم اینجوری میگه

طبیعی نیست بچه یه آزاری دیده شاهد دعوای شما و پدرش یا ببخشید رابطتون نبوده؟ در حضورش درد و دلی چیز ...

چرا درد ودل کردم با همسایه مون

با مشاوره صحبت کن. 

چیزی نیست ماهای بدون سواد روانشناسی نظر بدیم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اتفاقی متوجه شد از اون ب بعد دیگ بیش از حد مراقب منه چجوری،از ذهنش پاک کنم  یعنی فراموش نمیکنه ...

میتوتی با داستان کاری کن ک فراموش کنه مثلا اگ ازت سوال کرد بگو داشتیم بازی میکردیم یا مسابقه هرکی زودتر فلان کنه رو انجام میدادیم باهاش با دنیای کودکانه رفتار کن

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
منم خیلی به پدرم وابستم ولی نه در این حد  ولی ببینم بابام برا ی چیزی فکرش درگیره کارم گریه میش ...

خدا عمر با عزت ب پدرت بده عزیزم   الهی

چرا درد ودل کردم با همسایه مون

خب اشتباه کردی. بخدا شنیدن درد دل مادر اونم از دعوای با پدر دختر رو بیچاره میکنه.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببرین مهد خودتون بمونید پشت در کم کم عادت میکنه در غیر اینصورت برای مدرسه به مشکل میخورین 

و اینکه منم شرایط شمارو دارم با این تفاوت که دخترم دو ساله و نیمه اس اما خودمم خیلی بهش وابسته ام شاید بیشتر از اون