2777
2789
عنوان

پریودی غیرطبیعی 😐

1623 بازدید | 50 پست

دوستان من حدودا ۳ باره که پریود میشم اما فقط روی پد خونریزی دارم ، عذرمیخوام اما قبلا وقتی میرفتم سرویس کاملا خونریزی داشتم و لخته های زیادی داشتم اما الان خیلی کم شده از ۱۰۰ درصد انگار فقط ۲۰ درصد خونریزی دارم .

رنگ خونریزیم هم تغییر کرده ، الان انگار کدر و قهوه ای شده ..

قبلا درد شکمم خیلی شدید بود و کمر درد نداشتم اما الان خیلی کمر درد دارم و درد شکمم خیلی کم شده ..

حدودا سه ماه پیش قرص اورژانسی خوردم و تو این سه ماه ۴ بار پریود شدم ، ممکنه به خاطر قرص باشه ؟

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر تا چکاپ بشی. 

بعد برو پیش طب سنتی،  درمان هاشون به شدت تاثیرگذاره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برا منم اینطور شده قبلا پنج روز خونریزی شدید داشتم دو روز لکه بینی،،،حالا شده فقط دو روز خونریزی بعدش پاک پاک میشم ،،خون کدر و شنی هس،،چندتا دکتر رفتم هیچکدوم نفهمیدن چرا اینطور شدم کلی ازمایش دادم  همه سالم بود

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

از تاثیرات قرص هستش عزیزم

پیش یه ماما برو باهاش مشورت کن

تاکید میکنم ماما نه دکتر زنان

چراکه من زخم خورده همین دکتر زنان ها هستم

تا میری فقط دنبال ناباروری و زایمانن به مشکلات دیگ توجهی نشون نمیدن

اما یه ماما خیلییییی دقیق بهت میگه چی به چیه و چیکار باید بکنی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥