2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صبحانت رو دیر بخور و کامل ۱۲اینا بخور قشنگم سیر شوووو. بعد ناهارتو ۵.۶ بخور  شبم چیزی دلت خواست فقط یکم میوه اینا بخور شیرو خرما اینا رژیم نیس سختمم نیس قشنگ میخوری و لاغرم میشی😑😑😑😑😑

امتحان کردی خودت این روشو

من ۱۰۵ بودم نوبت براعملم گرفتم ولی نمیدونم سرم کجا خورد ک اول دوماه کاملا شیرینیو حذف کردم کلی شکمم تخت شد ۶کیلو کم کردم بعدم با کالری شماری و ورزش ۱۳کیلو .الانم باز رژیمم تا بعداز عید برم باشگاه.برو باشگاه ثبتنام کن انگیزه میگیری

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
اگر ۱۶۰ بودی فاجعه بود به نظرم اسلیو نکن برو روانپزشک اگر پرخوری عصبی داری

ببین اصلا معلوم نیست وزنم ۱۰۰ چاق زشت نیست کل بدنم یکسانه میدونی چی میگم ..یه مدت صبحونه هام شده بود خامه و عسل 

من ۱۰۵ بودم نوبت براعملم گرفتم ولی نمیدونم سرم کجا خورد ک اول دوماه کاملا شیرینیو حذف کردم کلی شکمم ...

ببین من الان یه هفته قند و شکر نمیخوم طوری بود که صبحها فقط چایی شیرین .اونم با حلواشکری یا خامه عسل .من امشب تصمیم گرفتم برا عمل باز باخودم گفتم برای چی انقدر هزینه کنم وقتی بتونم جلو اشتهامو بگیرم و ورزش کنم .بابام که مخالفه عمل میگه خودتو ناقص میکنی