2777
2789
عنوان

مبل جهیزیه

341 بازدید | 28 پست

بچه ها من پدرم بازنشسته س وقراربود ووضع مالی معمولی رو ب پایین

رفتم براجهیزیه مبل۱۰۰تومنی انتخاب کردم اومدم همه فامیلا گفتن چقدگرون گرفتی😔مبلش حالت چپندر وخاصه 

برای خونه مستاجری مناسب نیس 

بخوام کنسل کنم ۲۰تومن ضرر میگیرن نمیدونم چیکارکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی بگم عزیزم 

بهتره به فکر پدرت هم باشی 

قرار نیست از اول همه چیز داشته باشی . کم کم می‌خرید به امید خدا 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

عکسشو نداری؟؟

به فامیل چه زبطی دارع رو‌نده

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

والا راست میگن مبل ۱۰۰ تومنی رو دختر یه سرمایه دار باید بگیره نه بابای طفلکی شما

تو باید یه مبل چستر در حد ۲۰ تا ۲۵ تومن بگیری چه خبره ۱۰۰ تومن

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

اسی 

اگه میتونی برو وکیل مشورت کن روی چه حسابی ۲۰ تومن می‌خوان بگیرن ؟؟ 

قرارداد امضا کردید ؟؟

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

دختر مایه دار توفامیل ما برای جهازش مبل ۱۸.۲۰مبلیونی خرید

گفت بابام ازجوونیش کار کرده عرق ریخته ..تو گرماسرماکارکرده ..حالا چندمیلیون بده پسر فلانی رومبل لم بده ...

اما شوهرم جوونه کار کنه برای خونه خودش مبل گرون بخره 

اون وقت شما با وضعیت مالی پدرت رفتی مبل ۱۰۰ میلیونی خریدی‌.چطور دلت اومد 

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
2790
2778
2791
2779
2792