2821
2789
عنوان

مبل جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرت  داره تو رو میبره توی خونه مستاجری بعد تو با اوضاع مالی ضعیف پدرت میخای مبل صد تومنی ببری حالا اگه شوهرت خونه خریده بود باز یه چیزی میگفتی میخام در حد اون خرج کنم کم نیارم 

نکن دختر پدرت گناه داره با این اوصاف که ۱۰۰ تومن میدی مبل احتمالا از یک میلیارد بیشتر باید جهیزیه بخری 

حالا یه مبل ارزونتر بخر بزار هر وقت رفتی خونه شوهرت مبل چپندر نمیدونم چی برات بخره🥴

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
دختر مایه دار توفامیل ما برای جهازش مبل ۱۸.۲۰مبلیونی خرید گفت بابام ازجوونیش کار کرده عرق ریخته ..ت ...

بابام اهل سفر وخرج کردن نیس 

ینی منم خرج نکنم اینطورنیس برن براخودشون خرج کنن برن مکه کربلا مثلا

شما به شرایط مالی خانوادت بیشتر اگاهی

اگر در مزیقه هستین خب درست نیست

اونم برذی خونه مستاجری..

منم یک اقوام نزدیک دارم پدرش دائما از بقیه کمک مالی میگیره

و کلا استرس ندارم رو به بقیه میده

ولی دخترش یا یک پسر بسیار سطح پائین ازدواج کرد

که حتی پول نداره فهاا خونه رهن کنه.(حالا مییم با ی ادم سطح بالا باشه مجبوره خرج کنه). برای بلخ برونش

۶۰ میلیون قرض گرفتن و سه مدل غذا و سالن گرفتن!!!!

کل فامیل لیزر شدیم!!!! برای خودمون پشت چشم نازک میکرد عروس!

الانم برای جهزیه اش میگخ شماخا پولدارین نفری یک تیکه بخرید برام 

💕

شوهرت  داره تو رو میبره توی خونه مستاجری بعد تو با اوضاع مالی ضعیف پدرت میخای مبل صد تومنی ببری ...

ن کل جهیزیم نزدیک ۳۵۰شد

مثلا بخارشو وجاروبرقی شارژی وسرخ کن و...نخریدم

ن کل جهیزیم نزدیک ۳۵۰شد مثلا بخارشو وجاروبرقی شارژی وسرخ کن و...نخریدم

والا ۳۵۰ میلیون برا یه بازنشسته رو به پایین ظلمه چه خبره

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
بابام اهل سفر وخرج کردن نیس  ینی منم خرج نکنم اینطورنیس برن براخودشون خرج کنن برن مکه کربلا مث ...

هرکی اندازه گلیمش پاشو دراز میکنه عزیزدل 

شمااول باید به جیب پدرت نگاه کنی بعد جهیزیه بخری

ببین من خودمم چندماه دیکه باید شروع کنم جهازبخرم..باباپم بازنشسته اس باحقوق ۷میلیونی 

تاحالام نه کربلا رفتن نه مکه رفتن...یعنی نداشتن که برن 

الان من قید خیلی چیزایی که باید ببرم و باید بزنم 

وقتی نداره بابام،خب چکار کنم دیگه 

میتونم بابامو بکشم؟بندارمش تواسترس که الا وبلا باید من انقد جهاز ببرم؟ هیچ وقت به خانوادت بخاطر همسرت استرس نده 

همون قدر ببر که پدرت میتونه از پسش بربیاد 

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
به نظرتون ۳۵۰جهیزیه خیلیه؟

آره زیاده توی چه شهری هستی؟؟

اونایی که میگن نه کمه و فلان دیگه خیلی لاکچری و رویایی فکر میکنن گوش نکن  چرت و پرت میگن

شماازقیمت هاخبردارین؟؟؟

آره خبر دارم ولی نیاز نیست وقتی مثلا میتونی یه یخچال ساید ۳۵ یا ۴۰ تومنی اسنوا بگیری پاشی بری یه ۱۰۰ یا بیشتر مارک الجی بگیری وقتی که وسعتون نمیرسه

به نظرتون ۳۵۰جهیزیه خیلیه؟

خونواده من میگن با ۱۸۰ م که وام میدن جمع کن جهازتو 

حالا فوقش یکم قرض کنن بکننش ۲۰۰میلیون 

بخدا من خودم بیشتر ازاین راضی نیستم خونه پسر مردم وسیله ببرم...اونم خوته مستاجری 

برای خونه خودش وسیله بخره ..به بابام چه ربطی داره

همین قدرم که میده از لطفشه

این هزارمین اکانتمه ،تازه وارد نیستم انقد پرروام هربار که اکانتم میترکه،باز میام 😁👊
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز