2777
2789
عنوان

لباس عروس

1387 بازدید | 39 پست

من برج چهار عروسیمه و ۱۷سالمه با عروسمونو و خاهر کوچیکم رفتیم بازار برا خرید منم موقع اومدنی یه مزون لباس عروس دیدم خواستم امتحان کنم از یه لباس خیلی خوشم اومده بود موندم تا صاحب مغازه بیاد بهش گفتم احتمال زیاد دو هفته دیگه عروسیمونهبه دروغ گفتم اخه اگه میگفتم سه ماه دیگست که فکر نکنم لباسو میداد بپوشم خلاصه گفتم میشه بپوشمش امتحانش کنم ابرو هاشو بالا کرد با لبو دهنش گفت نه خیلی بدم اومد این ته گستاخیه اخه چرا با مشتری همچین رفتار میکنن بلخره که باید بپوشم میخواستم ببینم تو تنم لباس عروس چطوریه اخه خیلی علاقه داشتم بپوشم خواستم ببینم بهم میاد یا نه اخه یخورده ریزه میزم هعی 

اون احتمالا فکر کرده من بچم با رفیقام اومدم برا مسخره بازی جلویه موهامم رنگ بود خب عصابم خوردهههههه حس مبکنم زایه شدم کاش نمیرفتم تو مزونی ک اینجوری شه ازش متنفرممممممم

ضایع عزیزم کاش تو سن کم به فکر تشکیل زندگی نمیوفتادی ازدواج مسئولیت بزرگیه فقط غذا پختن خونه تمیزکردن و روابط زناشویی نیس عزیزم

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب با همسرت برو  واقعا پرو لباس عروس براى خود مغازه دار كار سختيه  از تن مانكن بكنه و ...

باید چند نفر باشن😂ما با دختر داییم رفته بودیم لباسشم سنگین بود 

همه سختیا رو دوش ما بود

بعضیا انگار از دماغ فیل افتادن 

منم ۱۶ سالمه وقتی مغازه میرم فروشنده دنبالم میاد

حس بدی میگیرم

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗

اخه لباس عروس اکلیل و اینا داره اکر هرکسی بخواد بپوشه خب معلومه لباس کهنه میشه بخاطر همین باید بفهمن ک اگر صد درصد از مزونشون انتخاب میکنی بهت بدن چون خیلی پارچه لباس عروس گرون شده حق بده بهشون

خب کارشون همینه دیگه هر کار و شغلی سختی داره بدون سختی که نمی‌شه درآمد کسب کرد

بله حرف شما درسته 

ولى با توجه به سن كم استارتر و اينكه با خواهرشون بوده فروشنده فكر كرده اينا براى سرگرمى اومدن و ادامه ى ماجرا

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
به خاطر رفتار دیگران حرص نخور قشنگم اون کارش اشتباه بوده تو خودت رو ناراحت می‌کنی؟

اخه من ذوق دارم بپوشم باید بدونم بم میاد یا نه نمیدونم حس میکنم خیلی بم توهین شد

دیگه نه اون تورو میبینه نه تو اونو

کارتم که گیرش نیست

اونم اصلا تورو یادش نمیمونه

پس ولش کن و اینقد  الکی ذهنتون درگیر نکن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.