پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
انشالله که یه خونه خوب گیرتون میاد شرایط طوریه مردم تا چیزی نخرین چیزی که دارن رو نمیفروشن چون میدونن ضرر میکنن و ترس دارن
گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت
دقیقا حالتو درک میکنم تو شرایطتت قرار داشتم و دارم...فقط از ته دلم دعا میکنم ب زودی خونه موزد علاقتو پیدا کنی و ب سلامتی بخری...توام برا من دعا کن ک یه خونه باب میلمون پیداکنیم منم خستم