2777
2789
عنوان

دنبال خونه ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 35 پست
دقیقا حالتو درک میکنم تو شرایطتت قرار داشتم و دارم...فقط از ته دلم دعا میکنم ب زودی خونه موزد علاقتو ...

انشالله عزیزم مرسی از دعات

خدایا میدانم که میبینی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم دنبال مغازه ایم هر جا میریم طرف به ما قول میده چند روز بعد میفروشش گرونتر ۲۹ اسفند یه نفر بهمون قول داد گفت اینقدر برا شما تا ۲۰ اردیبهشت ماهم پی حرفش دنبال مشتری برا خونمون بودیم به شوهرم گفتم برو ببین اگه روی حرفش هست تا پایین‌تر بدیم زودتر قولنامه کنیم دیدم رفت گفته بود امروز مشتری داره ۵۰۰ میلیون گرونتر فروختش اینقدر گریه کردم امشب که نگو

خدایا شکرت🙏🙏🙏
تهران گمرک دو میلیارد خونه پیدا نمیکنیم لعنت به این زندگی 😭😭😭😭😭

یه ۴۷متری گذاشتن دیوار فکر کنم با پولتون بخونه، بنظرم از برنامه دیوار خونه پیدا کنید هم واسه خرید هم واسه فروش املاک خیلی قیمتا رو بالاتر میدن 

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
انشالله که یه خونه خوب گیرتون میاد شرایط طوریه مردم تا چیزی نخرین چیزی که دارن رو نمیفروشن چون می‌دو ...

مرسی عزیزم ،آره ما سه تا خونه پسندمون شد هر سه تا گفتن اول باید خونه بخریم حالا تا اونا خونه گیر بیارن معلون نیس تا کی طول بکشه

حالا یکی هم دنبال فروش خونشه  ولی بخاطر اینکه اول تو دیوار گذاشته میگن نمیشه روش کار کرد و براش مشتری پیدا کرد هیچ کس قبول نمیکنه البته اگه اول به املاکیا  حداقل هرمترو ۷ ۸ تومن زیر قیمت واقعی میگفتن اینم گفت بذارم تو دیوار اونا هم میگن نمیشه روش کار کرد 

عزیییزم...حست رو کاملا میفهمم! هر بار که نمیشد من تو بنگاه میشکستم! گریه میکردم...

امروز رفتیم که کارت بکشیم حتی رفتیم طلاهامو بفروشم شوهرم گفت حالا بری املاک طلاتو فردا میدیم رفتیم مالک نیومد گفت پشیمون شدم

حالا یکی هم دنبال فروشش خونشه  ولی بخاطر اینکه اول تو دیوار گذاشته میگن نمیشه روش کار کرد و برا ...

ن دیوار خوب فروش می‌ره اگه عجله نداری کسی هم زنگ میزنم بگو شخصی هستی یا تو آگهیت قید کن ، املاک واسه این میگه نمیشه روش کار کرد که قیمتی بالاتر از قیمت آگهیت می‌خواسته بفروشه ولی قیمت زدی نمیشه 

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 
۴۷متری چند

۲ میلیارد .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وپنجاه خودت برنامه دیوار رو نگاه کن خونه زیاد هست