__annahita__ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2183 عنوان دلتنگم 457 بازدید | 29 پست یه هفته بعد سالگرد برادرمه ، خسته ام چرا باید این بلا سر ما میومد ، افکار منفی بهم حمله کردهچرا من و خانوادم انقدر بدشانسیم 1402/01/29 | 22:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34761 خدا رحمتش کنه اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
آوا_ghazalgol292 عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 171 خدارحمتشون کنهخداصبر بدهخدا بنده هاشو دوس داره اینجوری نگو
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10374 آخی جوون بود؟؟ 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
__annahita__ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2183 چرا چیشده مگ؟ پارسال برادرم رو از دست دادم
فرشته۵۵۵ عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2364 خدا رحمتش کنه عزیزم ، برای ما هم همین اتفاق افتاد درکت میکنم اگه جواب بی ادبیتو نمیدم فکر نکن بلد نیستم نمیخوام خودمو در حد تو پایین بیارم
nili_hastam، عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 712 براش صلوات و فاتحه خوندم❤ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10374 منم عموم سه ماه مرده خیلی دلتنگم جوون بود😭 چقد مرگ جوان زیاد شده...ای خدا...الهی روحش قرین آرامش 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
دختردلداده عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 151 منم تجربه کردم تو اولین و آخرین نفری نیسی که داغ میبینی مخصوصا من ک داداشم جون بود بمیرم براش که دلم لک زده یبار دیگه صدام بزنه یا بغلم کنه😔
__annahita__ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 2183 آخی جوون بود؟؟ آره مجرد ، ۶ سال قرص میخورد حالش خوب بود ولی ... حتی فکرشم نمیکردیم
فولیاااا عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 2748 پارسال برادرم رو از دست دادم برادرتون متاهل بود یا مجرد؟بچه اینا چی؟
nili_hastam، عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 712 آره مجرد ، ۶ سال قرص میخورد حالش خوب بود ولی ... حتی فکرشم نمیکردیم خدارحمتش کنه بازم براش فاتحه میخونمسرطان چی داشت؟برای ارامش دل شما و خوانوادت هم صلوات میفرستم الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم