2777
2789
منم تجربه کردم  تو اولین و آخرین نفری نیسی که داغ میبینی  مخصوصا من ک داداشم جون بود&nbs ...

عزیزم....گریم گرفت🥺داداشا واسه خواهراشون مثل کوه میمونن...خدا بیامرزه عزیزتو

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارحمتش کنه بازم براش فاتحه میخونم سرطان چی داشت؟ برای ارامش دل شما و خوانوادت هم صلوات میفرستم

۶ سال پیش فهمیدیم سرطان خون داره ، قرص میخورد داشت خوب میشد ، ولی پارسال سرطان خون باعث یه سرطان دیکه شد فقط ۵ ماه تونست تحمل کنه ، سر و مرو گنده بود با پای خودش رفت بیمارستان ولی برنگشت

منم تجربه کردم  تو اولین و آخرین نفری نیسی که داغ میبینی  مخصوصا من ک داداشم جون بود&nbs ...

خدایا خیلی سخته.

یکی از فامیلای ما هم دوسال پیش سه تا بچشو تنها گذاشت رفت.بچه کوچیک ش فقط دو روزش بود.😔😔😔

عزیزم....گریم گرفت🥺داداشا واسه خواهراشون مثل کوه میمونن...خدا بیامرزه عزیزتو

ارع چقدر آرزوها داشتم 

چقدر آرزو داشتم ی روز بچشو ببینم 

یا اینکه هر موقع متاهل شدم هر روز دعوتش کنم خونم 

بمیرم برا قشنگیاش که نصیب خاک شد 

ارع چقدر آرزوها داشتم  چقدر آرزو داشتم ی روز بچشو ببینم  یا اینکه هر موقع متاهل شدم هر ر ...

😔

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خدارحمتش کنه بازم براش فاتحه میخونم سرطان چی داشت؟ برای ارامش دل شما و خوانوادت هم صلوات میفرستم

سارکوم میلوئید بود سرطان دومش ، عوارض شیمی درمانی رو نتونست تحمل کنه ، خونریزی داخلی کرد سیستم بدنش بهم ریخت

ارع چقدر آرزوها داشتم  چقدر آرزو داشتم ی روز بچشو ببینم  یا اینکه هر موقع متاهل شدم هر ر ...

ته دلم خالی شد یهو...

۶ سال پیش فهمیدیم سرطان خون داره ، قرص میخورد داشت خوب میشد ، ولی پارسال سرطان خون باعث یه سرطان دیک ...

😭😭😭😭خدا بهتون صبر بده خیلی سخته 

الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 میشه واسه خوب شدنم و سلامتیم یه حمد بخونید اگه متنم رو میبینید؟ مدیونتونم
سارکوم میلوئید بود سرطان دومش ، عوارض شیمی درمانی رو نتونست تحمل کنه ، خونریزی داخلی کرد سیستم بدنش ...

دوست عزیزم سعی کن کم تر بهش فک کنی.هر وقت دلتنگش شدی برا شادی روحش دو رکعت نماز ،یک صفحه قرآن بخون.اینجوری هم تو دلت آروم میگیره  و هم روح برادرتون در آرامش هست.