2777
2789
عنوان

خانما مذهبی

151 بازدید | 21 پست

یه دعا بگین بخونم  که وضعیتم تغییر کنه .

دوساله تو خونم ن میتونم برم سر کاری نه درس بخونم . 🥺خسته شدم دیگ . خیلی ام میترسم . حالم خیلی بده .همه چی برام بی تفاوت شده. دارم زجر میکشم.نه انگیزه ای ن هدفی.حس میکنم یه مرده متحرکم .هر روز به خدا میگم خدایا خودت ی کاری بکن کمکم کن .😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دعا دلت آروم میشه ولی باید خودتم یه حرکتی بزنی

نمیتونم هر سری میام ی کاری انجام بدم ی سدی جلو راهم قرار میگیره. اعتماد ب نفسم کلا صفر شده. 😭 فقط دارم غصه میخورم 

افسردگی گرفتی درمانش کن.

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ماشاءالله لاحول و لا قوت الا بالله

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
پشت کنکوری؟ منظورتو از اینکه نمیتونی درس بخونی نفهمیدم. نمیزارن یا خودت حوصله نداری

دوس دارم کنکور بدم اما نمیتونم بخونم اصلا . استرس میگیرم و بدن درد  کلا همش میگم کلی کتابه جدیده باید بخونی .چنتا درسم ک ضعیفم .ترمیم معدلم ک هس.برنامه ریزی ام ندارم.شاید مسخره باشه ولی  میترسم 

افسردگی گرفتی درمانش کن. حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم لا اله الا انت سب ...

اره ی بار ی روانشناس بم گف. مامانمم بود ولی باورشون نمیشه .بگم میگن مگ دیوونه ای ک ببرمت اونجا

دوس دارم کنکور بدم اما نمیتونم بخونم اصلا . استرس میگیرم و بدن درد  کلا همش میگم کلی کتابه جدید ...

ببین یه راه بهت میگم....

کنکور ایرانو نده. ترکیه یا روسیه بده. روسیه خیلی بهتره.

اگه میزارن خانوادت حتما پیگیری کن واسه اون بخون حجم درسا خیلی کمه احتمال قبولی خیلی زیاده. تازه نگاه نمیکنن چه رشته ای درس خوندی میتونی حتی اگه انسانی هستی یوس بدی پزشکی اینا بیاری. البته پزشکی سخته ولی نهایت فیزیوتراپی رو شاخشه.

خداوند میگه لا تخافو لا تحزنو یعنی نترس و غمگین نباش خدای به این مهربانی داره بهت میگه باید باورش کن ...

باورش دارم میدونم اگ بخاد میشه .

ولی انگار یکی منو طلسم کرده ک هیچ کاری نمیتونم بکنم .

اره ی بار ی روانشناس بم گف. مامانمم بود ولی باورشون نمیشه .بگم میگن مگ دیوونه ای ک ببرمت اونجا

مشکل ما ایرانیا اینه که اصلا سلامت روان برامون اهمیتی نداره و فکر می‌کنیم حتما یکی باید زنجیری باشه تا بره پیش روانشناس

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

کنکور ایران رقابت خیلیییی شدیده و تعداد داوطلبا سر به فلک کشیده خدایی. دخترعمم هدفش پزشکی بود دست برنمی‌داشت. سه سال پشت کنکور ایران موند آخرش ۷ ماه خوند برا ترکیه قبول شد پذیرش گرفت.

ببین یه راه بهت میگم.... کنکور ایرانو نده. ترکیه یا روسیه بده. روسیه خیلی بهتره. اگه میزارن خانواد ...

خوانوادم نمیزارن .شرایطشم ندارم . دختر همسایمون رفته روسیه همش مامانش میاد میگ دخترش کلی گریه میکنه میخاد برگرده