2777
2789
عنوان

یه سوال.........

1784 بازدید | 18 پست
امروز متوجه شدم پسرم رو وقتی رو به شکم می خوابونم سرش رو فقط به یک سمت می چرخونه و اصلا حاضر نیست اون سمتی هم سرش رو رو بالش بگذاره
تتلاش کردم جیغ زد و گریه کرد یعنی گردنش طوری شده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیلی نگرانت میکنه وقتی کامل خوابش برد سرش رو برگردون ولی اگه بذاری راحت هرجور دلش میخواد بخوابه بهتره.
برای اینکه سرش هم حالت نگیره مدلهای مختلف بخوابونش مثلا به پشت بذارش و دور سرش بالشت بذار البته این برای موقعیه که مطمئن باشی نمیخواد بادگلو بزنه.
همسرت را قبل از ازدواج بیازما نه یکبار ، بارها
اما بعد از ازدواج آزمایشش نکن،
در آزمونها همراهیش کن !
حالا رفتی دکتر بهش بگو که خیالت راحت بشه.یه جوری بخوابونش سرش گرد بشه خیلی مهمه همه اش به یه حالت بخوابه سرش بدشکل میشه.
در آزمونها همراهیش کن !
دختر منم همین طور بود جوری بود که یه ور سرش رفت تو منم ترسیدم تو خواب مرتب عوضش میکردم
در دست قلم دارم از قلب بیان دارم از نزدیک نمی بینم از دور سلام دارم.

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی ! چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی ! پیله ات را بگشا ، تو به اندازه یک دنیایی
مامان خوب منظورت رو فهمیدم دقیقا ضحی همین جوری بود همه اش سرش رو به چپ برمیگردوند.
نگران نباش.
ولی کلا هر بار میخواد بخوابه یه مدل جدید بخوابونش که سرش گرد بشه و حالت نگیره چون الان سرش نرمه.
برای اینکه دوباره نتونه سرش رو برگردونه بالشت بذار دور سرش.
در آزمونها همراهیش کن !