امروز متوجه شدم پسرم رو وقتی رو به شکم می خوابونم سرش رو فقط به یک سمت می چرخونه و اصلا حاضر نیست اون سمتی هم سرش رو رو بالش بگذاره تتلاش کردم جیغ زد و گریه کرد یعنی گردنش طوری شده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه خیلی نگرانت میکنه وقتی کامل خوابش برد سرش رو برگردون ولی اگه بذاری راحت هرجور دلش میخواد بخوابه بهتره. برای اینکه سرش هم حالت نگیره مدلهای مختلف بخوابونش مثلا به پشت بذارش و دور سرش بالشت بذار البته این برای موقعیه که مطمئن باشی نمیخواد بادگلو بزنه.
همسرت را قبل از ازدواج بیازما نه یکبار ، بارها اما بعد از ازدواج آزمایشش نکن، در آزمونها همراهیش کن !
مامان خوب منظورت رو فهمیدم دقیقا ضحی همین جوری بود همه اش سرش رو به چپ برمیگردوند. نگران نباش. ولی کلا هر بار میخواد بخوابه یه مدل جدید بخوابونش که سرش گرد بشه و حالت نگیره چون الان سرش نرمه. برای اینکه دوباره نتونه سرش رو برگردونه بالشت بذار دور سرش.
همسرت را قبل از ازدواج بیازما نه یکبار ، بارها اما بعد از ازدواج آزمایشش نکن، در آزمونها همراهیش کن !
pesare manam hamintori bood.bordim be parastaresh neshunesh dadim.yek modat raftim pishe physiotorap,to khune ham khodam tamrinhaiee ke physiotorapgofte bood ra anjam dadam dorost shod.