مهمان2561 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 720 عنوان چشم 37 بازدید | 5 پست شده اولین برخورد چشمای ادما حس خوبی بهتون ندن بعد کم کم متوجه بشین که واقعا اون فرد ادم خوبی نبوده و یا برعکسش؟ 1402/01/29 | 20:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 خيلى پيش اومده اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
مهمان2561 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 720 خيلى پيش اومده چشمای آدمای خوب چه فرقی با آدمای بد داره؟
khanoome_dadgar عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 4520 چشمای آدمای خوب چه فرقی با آدمای بد داره؟ من حسى كه ازشون دريافت ميكنم باعث ميشه بفهمم به چشم نيست حالت كلى فرد وحسى كه ازش دريافت ميكنى اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹 توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️