2777
2789

بچه ها من دو ساله نامزدم همسرم تو این مدت دنبال کار ثابت بود پیدا نکردیم من از دوستم کمک گرفتم ی جا استخدام شد کارش بد نیس یکم ساعت کاریش زیاده بلاخره مثل بقیه کارا تلاش میخاد بابامم میگه دیگ برین سرخونه زندگیتون بعد چن ماه

ولی همسرم میگه من نمیخام این کارو علاقه ندارم میخام معلم بشم در حالی که هنوز معلوم نیس رشته ما معلم برمیدارن دبیری یا نه این کارم از دست بده محاله دیگ استخدام بشه همش هم گلایه میکنه از کارش منم استرس دارم بیاد بیرون زندگیم نابود شه چیکار کنم😔خیلی تحت فشارم هم از طرف خانواده هم همسرم که همش ناراضیه همش آه و ناله میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم تنبل به دردت نمیخوره 

حواست رو جنع کن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چرا خودتو ب اين در اون در ميزني؟ از اولش مگه نميدونستي؟ بگو باشه اين دوماهم نرو بشين بكوب بخون برا استخدامي ولي اگ قبول نشدي نهايتا تا مهر بايد تكليف منو معلوم كني.خودت يه كار گير بياري

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

چند سالشه؟ جهزیت آمادس؟ خونه داره؟

بگو هر کاری میخوای بکن من خسته شدم بریم خونه خودمون

به بابات بگو خانوادشون رو دعوت کنه بیان بگه ایشالا عروسی کی هست؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
چند سالشه؟ جهزیت آمادس؟ خونه داره؟ بگو هر کاری میخوای بکن من خسته شدم بریم خونه خودمون به بابات بگ ...

جهیزیه مشکلی نداره قراره اجاره بریم ۲۷ سالشه

اخه همدیگرو دوس داریم

دوست داشتن خیلی خوب و مهمه 

ولی مردی که دوستت داره برای رفاهت تلاش میکنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم