2777
2789
عنوان

شوهرم نمیخاد بره سرکار

129 بازدید | 13 پست

بچه ها من دو ساله نامزدم همسرم تو این مدت دنبال کار ثابت بود پیدا نکردیم من از دوستم کمک گرفتم ی جا استخدام شد کارش بد نیس یکم ساعت کاریش زیاده بلاخره مثل بقیه کارا تلاش میخاد بابامم میگه دیگ برین سرخونه زندگیتون بعد چن ماه

ولی همسرم میگه من نمیخام این کارو علاقه ندارم میخام معلم بشم در حالی که هنوز معلوم نیس رشته ما معلم برمیدارن دبیری یا نه این کارم از دست بده محاله دیگ استخدام بشه همش هم گلایه میکنه از کارش منم استرس دارم بیاد بیرون زندگیم نابود شه چیکار کنم😔خیلی تحت فشارم هم از طرف خانواده هم همسرم که همش ناراضیه همش آه و ناله میکنه

باید گار کنه تنبل نباشه یموقع بگو بیای بیرون قید منو بزن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارش چیه؟ درس خونده؟ مدرکی داره؟ حرفه ای بلده؟

اره کارشناسی زبانه منتظر آزمون استخدام دبیریه میگه کار کنم نمیتونم برا آزمون بخونم 

تو یه کارخونه خوب بخش تکنولوژیش کار میکنه خیلی بخدا دلشون میخاد اونجا شاغل بشن ولی سخته 

اره کارشناسی زبانه منتظر آزمون استخدام دبیریه میگه کار کنم نمیتونم برا آزمون بخونم  تو یه کارخ ...

وا خب این همه موسسه زبان هست، بره اونجا ها درس بده. معلم خصوصی بشه. تمبله وگرنه کلی کار مختلف می‌تونه بکنه

چجوری میشه ۲سال دنبال کار برده کسی پیدا نشه؟

کار چرت و پرت هس که حقوقش کافی نیس بیمه نداره و... بقیه کارا ک خوبن هم بند پ میخاد که نداشتیم اینم خدا بهم رحم کرد بعد دوسال 

وا خب این همه موسسه زبان هست، بره اونجا ها درس بده. معلم خصوصی بشه. تمبله وگرنه کلی کار مختلف می‌تون ...

اخه موسسه زبان حقوقش کافی نیس اصلا مخصوصا اینکه قراره خونه اجاره کنیم ما 

کار چرت و پرت هس که حقوقش کافی نیس بیمه نداره و... بقیه کارا ک خوبن هم بند پ میخاد که نداشتیم اینم خ ...

کاری نیست، کار چرت و پرت هم باشه از بیکاری و بی پولی بهتره. خودت چرا کار نمیکنی

کارش چیه؟بگو بهش ک باید تحمل کنی تو این شرایط وحشتناک کار باید بعضی چیزارو تحمل کرد 

خیلی میگم بهش ولی اینکه همش گلایه داره ناراحته منم اذیت میکنه من سعی میکنم با مهربونی تشویقش کنم ولی درس نمیشه