2777
2789
عنوان

سفیدی پوست

809 بازدید | 59 پست

خانوما شوهرم و اینا کلا رنگ پوستش سفیده من خجالت می کشم جلوش چون رنگ پوستم تیره هست به نظرتون راه حلی هست واسه چند درجه روشن تر شدن پوست صورت و یا بدن؟ آخه چهار تا خواهر شوهر دارم و جاریام و همه رنگ پوستشون روشن و فقط من اینجوریم تو خانواده اینا...

لطفا نگین جوری که هستی خودتو بپذیر و فلان ... چون وقتی اونا رو میبینم و خودم یجوری میشم و خجالت می کشم تو خداا اگه راه حلی دارین بگین براتون دعا و و صلوات میفرستم ایشالله عاقبت بخیر شید ... فقط کمک کنید

😭گفتم خدا جونم دلم رو بدجور شکستند!!!! گفت هیسسس... اونام یه روز سر و کارشون به خداشون میوفته😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آمپول گلوتاتیون

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
مگه قراره مثه هم باشن

درسته ولی من خیلی دوس دارم منم یکم بیام تو سطح اونا

😭گفتم خدا جونم دلم رو بدجور شکستند!!!! گفت هیسسس... اونام یه روز سر و کارشون به خداشون میوفته😁