2777
2789
عنوان

سفیدی پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 59 پست
شوهرت با تو ازدواج کرده با همون قیافه و رنگ پوست رنگ پوستتو ول کن اتتماد بنفستو بچسب 

ندارم اگه داشتم که این حرفا رو نمیزدم بعضیا به شوخی  میان رنک پوست مسخره میکنن دلم یجوری میشه میدونم شوخی ولی خب ...

😭گفتم خدا جونم دلم رو بدجور شکستند!!!! گفت هیسسس... اونام یه روز سر و کارشون به خداشون میوفته😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم بله من تو بیمارستان کار میکردم هم امیکرون گرفتم هم کرونا  از کسی گرفتی ؟ تست دادی ی ...

عزیز من ۲هفته پاهام بی جون بود حتی دکتر واسه اطمینان ام ار ای داد

بعد دو هفته تازه علایم دیگم شروع شد وکترا گفتن ویروس زده ب پاهات

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
من سفیدم ب خدا. کلی میرم سولار برنز شم خجالت چی اخه چرا از دست شماها حالا شوهرت میره ب خاطر. تث شیکم ...

حتما ژنتیکی سفیدی  خوشبحالت

😭گفتم خدا جونم دلم رو بدجور شکستند!!!! گفت هیسسس... اونام یه روز سر و کارشون به خداشون میوفته😁
سلام عزیزم بله من تو بیمارستان کار میکردم هم امیکرون گرفتم هم کرونا  از کسی گرفتی ؟ تست دادی ی ...

اول اینکه خدا قوت گلم

گلم من پریروز سردردم شروع شد و بی اشتهایی بی قراری دلپیچع

ی بارم سرم ویتامین زدم

بگم تو سرم چیا بزنه ک خوب شم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
عزیز من ۲هفته پاهام بی جون بود حتی دکتر واسه اطمینان ام ار ای داد بعد دو هفته تازه علایم دیگم شروع ...

ابلیمو عسل خیلی خوبه راستش من فقط با سرم خوب شدم هم کرونا هم امیکرون

من شدیدا دل درد داشتم حالت تهو کسلی 

اسی ببخشید من نمیتونم تایپک بزنم شما دور از چون تاحالا امیکرون گرفتی؟

نه عزیزم

امپولش باید از خارج سفارش بدی  قرصشم شنیدم داروکده یا داروخانه انلاین سبز

نمیدونم شاید 

تو سریالای کره ای دیدین بچه هاشون رنگ پوستشون زرده ولی وقتی بزرگ میشن همشون سرخ و سفید و خوشگل میشن ...

آره دقیقا

ابلیمو عسل خیلی خوبه راستش من فقط با سرم خوب شدم هم کرونا هم امیکرون من شدیدا دل درد داشتم حالت تهو ...

عزیزم واسه تهوع و دل درد چی می د تو سرم میخوام بدونم اسمشو ک بگم بهش

من خودم قدص امپرازول میخورم همیشه